woensdag 11 maart 2015

Parkeren oostende voor anker

Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn. Hou wel rekening met plaatsen die voorbehouden zijn voor bewonersparkeren, zorgverstrekkers of andere specifieke aanduidingen ter plaatse. Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie. Jaar na jaar is dit festival de aantrekkingspool voor honderden schippers van klassieke schepen.


De bus, trein en tram zetten je ook makkelijk af in het midden van het centrum. Station Oostende bevindt zich in het midden van het maritiem festival Oostende voor Anker en op een boogscheut van de winkelstraten en het strand. Met de bus of tram stap je best af aan de halte Station Oostende of Marie-Joséplein.


Parkeerterreinen In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. Helaas is in het centrumgebied van Oostende betaald parkeren ingevoerd. In Oostende geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren. Gratis parkeren in Oostende.


Je kan je gratis parkeren op de randparking Maria Hendrikapark (aan de Iependreef). Voor € kun je met de centrumbus vanaf hier naar het centrum. Nood aan frisse lucht na een lange autorit? Oostende voor Anker is meer dan een havenfeest: in de haven van Oostende kun je meer dan 1authentieke schepen en andere vaartuigen bewonderen.


Ja, je kunt ze ook van binnen bekijken! Leer meer over de schepen die bijdroegen aan de maritieme geschiedenis van Oostende en daarbuiten. De mythische zeilboot Jacques Brel zal zijn maiden trip varen naar Oostende voor Anker. Het meter lange stalen zeilvaartuig van Jacques Brel, dat voorlopig Zeebrugge als thuis haven heeft en straks weer door de golven zal snijden, draagt precies jaar na de aanslagen van september in New York nu ook een stalen onderdeel van de WTC-torens mee op haar zeereizen. Deze pagina over parkeren in Oostende is louter informatief en dezelfde informatie is ook terug te vinden op de officiële website van Oostende.


Voor vragen en recente informatie omtrent parkeren en parkeerretributies wend u zich best tot de parkeershop van Oostende of tot de officiële website. Nog dagen en het is zover, de 19de editie van Oostende voor Anker , mis de boot niet ! Het stadsbestuur stelde in september de plannen voor een nieuw parkeerbeleid voor. Bovengronds parkeren in het centrum. We always love coming back year after year, the atmosphere is always fun. Mercator is solely for participating boats (ie on show) for the voor Anker weekend.


Fine berth - although a gusty NWly can still make it a bouncy place to be - chaffed through a couple of lines in one night there a couple of years back. De Ijslandvaart was jarenlang één van de belangrijkste activiteiten van de Oostendse visserij. Decennialang bevaarde het schip tijden. Oostende Voor Anker kan terugblikken op een wervelende editie.


Het is al vijf jaar geleden dat er nog zoveel volk kwam, zegt Vincent Drouard. Informatie over tarieven en openingstijden. Parkeren bij Q-Park Churchill in Oostende. Ga voor meer informatie naar onze pagina met veelgestelde vragen.


EXTRAORDINAIRE, une fois de plus. Une grosse déception pour. Zorgeloos met de kusttram naar Oostende voor Anker. Er zijn maar liefst 1prachtige schepen te bewonderen. Ostende: … son port, ses plages, sa jetée et bien sûr son passé maritime.


Parkeren oostende voor anker

Nous avons le plaisir de vous présenter Ostende à l’ancre, le plus grand festival maritime de la Mer du Nord qui aura lieu du mai jusqu’au juin (weekend de Pentecôte). Er wordt daarnaast een Week van de Zee georganiseer er zijn open dagen van de havenbedrijven, het jaarlijks maritiem festival Oostende voor Anker , het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek, Onderzoeksdomein Visserij van de Vlaamse overheid en het Vlaams Instituut voor de Zee. De visserij is nog prominent aanwezig in de Vismijn.


In the past few years the Ostend festival has coincided with the Commemorative Cruise so it has not been possible to support this popular event. Hierbij wat extra informatie over de nieuwe regeling van de zeeparking te Oostende. Oostendenaars, gasten en shoppers kunnen er uur gratis parkeren met parkeerschijf.


Parkeren oostende voor anker

De bovengrondse Zeeparking komt vanaf april opnieuw in handen van de stad en wordt een gratis parking met blauwe zone. De hoogteverschillen, trappen en hellingen van Kursaal Oostende vormen een aantrekkelijk decor voor skaters. Het drukbezette plein is echter niet de meest geschikte plaats om deze sport te beoefenen.


Overlast kan voortaan aangepakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts