vrijdag 27 maart 2015

Horoscoop leeuw

De kans is toch al groot dat je je wat wankel voelt. Met de maan in de dromenzone van je horoscoop is het vandaag de bedoeling om uit te rusten en bij te komen, Leeuw. Morgen schuift de maan door naar jouw sterrenbeeld en gaat het. Mensen met als horoscoop Leeuw zijn in relaties open, oprecht en vertrouwen anderen makkelijk.


Horoscoop leeuw

De Maagd is niet zo afhankelijk van anderen, en zal de Leeuw niet alle waardering en lof geven die hij nodig heeft. De Maagd heeft ook de neiging om pietluttig te zijn, en dit perfectionisme kan desastreuze gevolgen hebben wanneer de Maagd zijn kritische blik op de Leeuw werpt. Gratis daghoroscoop en meer horoscopen bij Zodiac Horoscoop.


Alle astrologie, van Tarot tot Chinese horoscopen. Op je werk gaat het goed. Bevrijd je nu van negatieve gedachten en blijf je doelstellingen trouw. Horoscoop van morgen - Leeuw Laat het initiatief aan anderen en wacht geduldig op wat er gaat komen.


Van anderen verwacht Leeuw hetzelfde. Leeuw is hartstochtelijk en vecht voor wat hij of zij wil. Leeuw houdt van het leven en maakt anderen graag gelukkig en aan het lachen. De week is weer begonnen en dit gaat er gebeuren.


Lees gratis jouw daghoroscoop op ELLE. Er is ruimte voor nieuwe vriendschappen en singles hebben de kans om een nieuwe liefde te leren kennen. De financiële situatie is gunstiger dan het voorgaande jaar. Dat neemt niet weg dat er wel veranderingen zijn op dat gebied. Lees hier elke dag je daghoroscoop voor het sterrenbeeld Leeuw en bekijk tevens elke maand je persoonlijke maandhoroscoop, voor elk sterrenbeeld van de dierenriem.


Horoscoop leeuw

Deze week zelf bepalen hoe jij je voelt, is natuurlijk makkelijk gezegd. Maar zo simpel is dat niet. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Wat is het toch heerlijk dat we elk jaar weer met een schone lei mogen beginnen!


De Maan in Leeuw op maandag en dinsdag legt de nadruk op je huis en gezin. Je bent gevoeliger dan normaal en je staat meer in contact met je eigen emoties. Je bent nu graag op bekende plaatsen en in het gezelschap van mensen die je kent. Ga lekker zitten, ontspan en maak je klaar voor een geweldige tijd met het lezen van een selectie van onze nieuwste en beste artikelen! Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op.


Je kunt hier veel inzichten uithalen. Discipline om je bewust te worden van jouw automatische patronen en gedachtegangen. Vind een uitlaatklep door te sporten en zet uzelf niet te veel onder druk.


U laat zich door niets afleiden. Dan beleeft u er meer plezier aan. Jouw horoscoop heeft voor alle sterrenbeelden ook een geboorte horoscoop. Voor de dag- en weekhoroscoop klik je op jouw sterrenbeeld. Gunstig zal zijn dat de energieke Mars tot de 19de in de Weegschaal beweegt en dit is voor de Leeuw juist gunstige energie.


Er komt flink wat kracht naar de Leeuw toe en als je balans weet te vinden, zal je meestal lekker in je vel zitten en juiste dingen doen. Leeuw vrouw gaat alleen voor de echte liefde. Ze twijfelt nooit over haar over haar charme.


Ze zal zich heel sexy aankleden. As one of the zodiac’s Earth signs you are well aware of the value of money — not only for what it can buy but also for what doors it can open — so find ways to get more of the stuff. Being rich is not a crime. Als je nog niet verliefd bent, zou je dat vandaag kunnen worden. De problemen in uw intiem leven zullen eerder weggaan dan de relatie met uw partner verpesten.


Wees geduldig, blijf trouw en stel realiseerbare doelen. Jammer genoeg moet je sommige dingen gewoon laten. Je bent nu ook niet tot je kracht om al teveel taken te doen, zorg voor meer afleiding en rust leeuw , daar kun je lichaam meer behoeftes naar hebben, blijf daarom juist luisteren naar je gevoel. Helaas is een horoscoop lang niet altijd positief.


Het kan ook negatief zijn, het is helemaal van de dag afhankelijk. Ben niet bang voor slecht nieuws, je kan wat krom is vaak recht buigen door het goed interpreteren van je horoscoop. Creëer vooral vreugde Leeuw , zorg ook dat je met iets bezig bent waar jij van kunt genieten, want met hoe jij ergens tegenover staat bepaald ook hoe je komende periode eruit ziet. Erg belangrijk om met een perfecte afstemming in jezelf door de dag te komen en de mindere dingen nu los te laten. Dit kan als gevolg hebben dat de leeuw egocentrisch wordt, maar het warme hart van een leeuw zal dit onder controle weten te houden.


Als het publiek van een leeuw sterrenbeeld (ook wel bekend als zijn vrienden) hem niet de nodige waardering toont, dan zal de leeuw zich te trots voelen om hier naar te vragen en zal hij schade aan zijn ego oplopen. De mens is van nature nieuwsgierig aangeleg we willen immers altijd weten wat de toekomst ons brengt en hoe gebeurtenissen uit het verleden te verklaren zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts