dinsdag 31 maart 2015

Gedragstherapie katten kosten

De voorbereiding door middel van een vragenlijst. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Voor katten afkomstig van de Stichting de Kittenmand in Tilburg is er een speciale regeling.


Afhankelijk van het probleem omvat het traject een gedragsconsult van uur of een plusconsult van uur. Voor de meeste problemen is een gedragsconsult voldoende. In de afgelopen jaren is onze opleiding door honderden tevreden studenten bezocht. Daarnaast spreken mensen en katten ook nog eens verschillende talen. Om plezierig met en naast elkaar te leven is goede communicatie tussen mens en kat beslist noodzakelijk.


Gedragstherapie Katten zijn niet allemaal hetzelfde. Veel katten hebben zo hun eigenaardigheden, net zoals mensen, en dat maakt het leven wel zo interessant. Wanneer een eigenaardigheid overgaat in een probleem wordt het een ander verhaal. Stress voor zowel kat als mens kan het gevolg zijn en de onderlinge relatie bedreigen.


Gedragstherapie katten kosten

Het is een praktisch en oplossingsgericht traject. Home therapie voor katten ? Bij aanwezigheid van meer dan katten is de prijs voor een consult 1euro. Dit bedrag mag u voor het consult overmaken. Een tweede huisbezoek is vrijwel nooit nodig. Mocht dit toch nodig zijn, dan zijn de kosten hiervoor in overleg.


Als u verzekerd bent bij de Hema worden de kosten - afhankelijk van uw polis - geheel of gedeeltelijk vergoed. Bij eenvoudige problemen en als er geen volledig consult en therapieplan nodig is, dan is telefonisch advies een makkelijke en snelle optie. Probleemgedrag bij katten kan worden opgelost met gedragstherapie. Tijdens een gedragsconsult onderzoek ik samen met u de oorzaken van het probleemgedrag van uw kat en geef ik u een plan van aanpak hoe u dit probleemgedrag kunt oplossen. Ik startte met de opleiding tot kattengedragsdeskundige van Tinley, omdat ik meer wou weten over kattengedrag.


Bij ‘raskat’ gaan we uit van een luxe beestje van 4euro, met daarbij alle maximale kosten. Bij elke van de drie katten is de tabel ‘Niet verplicht, wel handig’ niet meegenomen in de prijsberekening. Als uw katten jarenlang maatjes waren en plots elkaar niet meer kunnen luchten, dan kunt u gebruik maken van onze herintroductie therapie. U kunt kiezen uit twee vormen: of de katten blijven thuis, of de katten worden opgenomen bij de therapeut. Reacties van baasjes na behandeling met de therapie.


Katten zijn anders dan mensen: ze spreken hun eigen taal en hebben hun eigen gewoonten. Kennis over het wezen van de kat en een goed begrip van leerprocessen leiden tot een betere omgang met katten. Daardoor kan niet alleen probleemgevend gedrag voorkomen worden, maar ook kan veel probleemgevend gedrag blijvend worden opgelost. Dit doen zij, afhankelijk van uw vraag, via een gedragstherapietraject, een preventieadvies, een telefonisch adviesgesprek of een videobeoordeling. Als het probleem eenvoudig is, kan ik je helpen met een telefonisch adviesgesprek (korte intake, uitleg van het gedrag en praktisch advies).


Er wordt uitleg gegeven over het ontstaan en in stand houden van het gedrag en hoe het gedrag omgebogen kan worden. U kunt bij ons ook terecht voor gedragstherapie voor katten. De kosten hiervan bedragen €4-. We kunnen u begeleiden om inzicht te geven in het probleemgevende gedrag van uw kat.


We geven uitleg over het ontstaan en het in stand houden van het probleemgedrag en we helpen u dit gedrag te veranderen. Van raskatten is bekend dat ze geld kosten. De prijs is afhankelijk van o. Een goede fokker maakt veel kosten voor een kitten.


Honden gedragstherapie per provincie Een kynologisch gedragstherapeut ( hondenfluisteraar ) kan jou helpen met het oplossen van probleemgedrag van jouw hond. Op deze pagina vind je de tarieven voor gedragstherapie voor katten en voor een verrijkingsconsult voor katten. Deze kosten zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.


Bij een plusconsult is er sprake van meerdere of complexere problemen waarbij een intensieve begeleiding nodig is. Voor gedragstherapie voor uw hond kunt u kiezen uit twee pakketten: Pakket één. Dit pakket is inclusief: Twee huisbezoeken.


Gedragstherapie katten kosten

Een behandelplan afgestemd op uw hond. Eventueel een verslag voor uw dierenarts. Nazorg via de telefoon of mail zolang u wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts