maandag 30 maart 2015

Opdrachten kroegentocht

Over aandacht van vrouwen gesproken, tijdens een vrijgezellenfeest kroegentocht kan de vrijgezel verschillende opdrachten krijgen. Een leuke is dress the woman. De bedoeling is dat je een opblaaspop aan de hand van de toekomstige bruidegom vastbindt.


Wil je graag een bordspel spelen tijdens deze donkere winter dagen? Als je antwoord ja is dan is deze kroegentocht zeker voor jou. Check hierboven het filmpje van de awesome kroegentocht , waarin Mirre op zoek gaat naar KEI-sterke verhalen.


De eerste krijgen gratis Rodenbach! Koepuur waar er onderweg opdrachten worden uitgevoerd. Spreek af met een aantal cafés op voorhan doe dan een kroegentocht en laat het vrijgezel een brood bestellen aan de toog (of iets ludiek), de eigenaar geeft hem een op voorhand gegeven brood als hij pinten uit drinkt of iets dergelijks, gebruik je verbeelding! Dit is een alfabetische lijst met alle straffen die op een cantus kunnen gegeven worden. Ad fundum De gestrafte drinkt een glas helemaal leeg.


Ad libitum De gestrafte drinkt zoveel van een glas als hij zelf wil. Het is een gewoonte om een toekomstige bruid tijdens haar vrijgezellenfeest het vuur aan de schenen te leggen met allerlei gekke opdrachten. Voer de uitgevoerde opdrachten zo creatief en vindingrijk mogelijk uit. De creatiefste en vindingrijkste krijgt voor de opdracht in plaats van één punt maar liefst punten.


Voor de taartenopdracht (31) behaal je sowieso punten. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op foto of video. Grote opdrachten leveren meer punten op.


Wie kan mij helpen aan een paar leuke, verassende opdrachten uit te voeren tijdens een kroegentocht ? Het is voor een vrouw, ik heb al een verkoopopdracht, Ik zou graag nog een paar leuke opdrachten hebben! Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw. Tijdens een vrijgezellenfeest verzinnen vriendinnen de meest gedurfde, grappige, maar ook romantische opdrachten voor de bride to be. Samen wil je er een plezierig en onvergetelijk dag van maken die de bruid nog lang kan herinneren. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?


Na de quiz een rebus om uit te zoeken waar we daarna naar toe gingen. Dat was jansenjansen om daar een hapje te gaan eten. Na het eten kreeg ik een regelen met in spiegelbeeld waar ik me aan moest houden tijdens de kroegentocht waar ik opdrachten kreeg. Na de kroegentocht zijn we richting de salamander gelopen waar de mannen ook waren. De officiële fanpagina van de Kuukse elfkroegetocht , de enige echte kroegentocht van Nederland!


In iedere sta en vooral studeten steden, kan je wel een goede kroegentocht doen. Ik denk dat je beste optie is om een stad uit te zoken en dan een local te vinden, die weet waarschijnlijk wel de leukste kroegen en barren te vinden. Op internet staan vaak niet de kleine en gezellige kroegjes, of je vind ze niet zo snel. Bekijk hier de leukste rondleiding van Amsterdade Kroegentocht aan de arm van een “echte kroegtijger“! Drink jij altijd iedereen onder de tafel?


Of houd je juist gewoon van een lekkere borrel? Dan is dit het perfecte pakket voor een geslaagd vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Amsterdam! We kennen allemaal wel de ‘gênante’ opdrachten waarbij je labels van onderbroeken moet knippen en verzamelen, geld moet verdienen als straatmuzikant of in een konijnenpak wortels moet verkopen. Jokadootje Textiel Kunst Kruidengeneeskunde These textiles by design graduate Alexandra Stück are infused with different remedial herbal scents to make the wearer feel calm, focused or horny.


Je bent pas een échte bruid wanneer je een geweldig vrijgezellenfeest hebt ervaren. Om de sfeer écht goed te maken en de bruid de leukste dag van haar leven te bezorgen (op de trouwdag na dan), vormen spannende, seksistische, humoristische of rustige opdrachten bij uitstek de uitkomst. Denk hierbij aan het opeten van een hele citroen of het dragen van een T-shirt met flauwe opdrachten die voltooid moeten worden.


Een ding is zeker: de opdrachten maken je gegarandeerd aan het lachen. Geocaching is een buitensport en spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger (of gsm met deze functie) om. Maar het zijn niet zomaar opdrachten … Na dit te gekke spel is het tijd om het nachtleven van Nijmegen te verkennen en een avondje te gaan stappen bij gezellige cafés in Nijmegen! We hebben bijzondere opdrachten waar lef en een dosis humor voor nodig is. De opdrachten hebben verschillende moeilijkheidsgraden.


Opdrachten kroegentocht

Pink Pepper organiseert al ruim jaar met veel plezier bedrijfsuitjes, workshops, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten met een smile. Dit doen we in het hele land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts