dinsdag 4 augustus 2015

Assistentiewoning te huur limburg

Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Limburg. VILLINA erkende assistentiewoning te huur in WELLEN. Bij elke flat horen twee fietsenstaanplaatsen met een oplaadpunt.


Assistentiewoning te huur limburg

Uiteraard zijn zorg en welzijn aanwezig. Je behoudt je privacy en je krijgt verzorging op maat op het moment dat jij dit wenst. Veiligheid en comfort zijn gegarandeerd. Nieuwbouw assistentiewoning te koop, te huur in provincie Limburg.


Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht assistentiewoning limburg , met prijzen vanaf € 159.


Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Service flat te koop, Limburg (Provincie). Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb.


Zoek je een huis, appartement, grond of garage te koop in de provincie Limburg ? Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België. Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Energiezuinige (E40) erkende assistentiewoning op 1ste verdieping met terras.


Assistentiewoning te koop in provincie Nederlands- Limburg. Voeg toe aan vergelijk panden lijst. Hier vindt u het grootste woningaanbod van Limburg ! Op dit moment bemiddelen woningcorporaties hun woningen via Thuis in Limburg. Samen verhuren en verkopen zij ruim 90. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.


Huizen te huur in provincie Limburg. TE HUUR ASSISTENTIEWONING NEERPELT Gelegen in Residentie ‘De Zandberg’ op de eerste verdieping, toegankelijk met lift. In de achtertuin van het kasteel van Berlare, te midden van het groen, bevindt zich Residentie Meerschevenne. Deze charmante assistentiewoning omvat: Inkom, volledig uitgeruste keuken, woonkamer met ruim aansluitend terras, badkamer met inloopdouche, toilet, slaapkamers, berging, berging met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine en droogkast en aparte berging in kelder, TV-, telefoon- en.


Assistentiewoning te huur limburg

Prachtige assistentiewoning te Borgloon. Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten, en kleine of grotere zorgen uit handen te geven, deze prachtige assistentiewoning. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Met deze assistentiewoning kiest U voor een nieuwe thuis die U in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, met zorg op maat, afgestemd op wat U op dat moment nodig heeft. Het pakket Zorg- en dienstverlening (verplichte formule) omvat de nodige dienstverlening om comfortabel en veilig wonen te garanderen en kost 1euro per dag.


In deze kleinschalige nieuwbouw wijk met aandacht voor groen is het heerlijk rustig wonen, vlakbij het centrum van Kontich. Op Realo vind je een groot aanbod aan huizen in Limburg die onlangs te koop werden aangeboden. Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie.


Appartement te huur BREE. Het appartement heeft een kleine renovatie ondergaan en voorzien van een inkomhal, apart toilet, leefruimte met open. Er is steeds een groot aanbod van diensten en zorgverlening. Daarenboven kan iedereen ten volle genieten van de gemeenschappelijke buitenruimte, de boomgaard met petanquevel de speelterreinen voor de (klein)kinderen, de waterperkjes en enkele originele zitelementen. Heeft U interesse in een assistentiewoning in een aangename woonomgeving.


Woning te huur Limburg. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te huur , appartement - Limburg. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts