dinsdag 31 mei 2016

Mijden synoniem

Mijden — ver mijden — vlieden. Worden mijden en ver mijden tegenover elkander gestel dan is mijden sterker dan ver mijden , omdat er het denkbeeld van ontwijken uit afkeer en vrees in ligt opgesloten. Worden mijden en vermijden tegenover elkander gestel dan is mijden sterker dan vermijden, omdat er het denkbeeld van ontwijken uit afkeer en vrees in ligt opgesloten. Jump to navigation Jump to search. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.


Begin met een werkwoord zoals vermijden en bekijk varianten of alternatieven, zoals ontwijken, mijden of tientallen andere woorden of woordgroepen met een vergelijkbare betekenis. Voer een woordcombinatie in, bijvoorbeeld ten aanzien van, en ontdek andere manieren om dit uit te drukken. Engelse synoniemen voor reasonably - Interglot woordenboek. A temporary property of a user-interface object, such as a window, view, dialog box, or button, that permits the object to receive keyboard input from the user. Een hoog urinezuurgehalte in het bloed kan te wijten zijn aan een probleem met je nierfunctie.


Als je arts je vertelt dat je urinezuurgehalte te hoog is, neem dan nodige maatregelen om het te verlagen. Synoniem translated between Dutch and English including synonyms, definitions, and related words. Ander woord voor support?


Mijden synoniem

De woorden hieronder zijn synoniemen en hebben dezelfde betekenis als support in het Engels. Je doet er al langer over om rond peage te rijden of een route zonder peage uit te stippelen. WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


DE MISSIE VAN MEDTRONIC. Een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen door toepassing van biomedische technologieën bij onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van instrumenten of apparaten die helpen pijn te verlichten, de gezondheid te herstellen en levens te verlengen. Ze accepteren geen constructieve kritiek. Mensen die een egoïstische houding hebben, denken dat anderen zullen proberen om hun werk en potentieel onder te waarderen. Op deze manier zullen ze proberen om constructieve kritiek koste wat kost niet te herkennen en zichzelf te verdedigen met ironie.


This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! Bestrijd de mieren daarom snel! Bij AVEVE kan je verschillende soorten producten vinden voor het bestrijden van mieren. Sommige geven echter een meerwaarde.


Het is niet omdat het uit het Frans komt dat het noodzakelijk slecht is. Toch moeten organisaties in hun beleidsplan de best mogelijke operationele doelstellingen en indicatoren formuleren. The Hegelian philosophy is the last magnificent attempt to restore Christianity, which was lost and wrecke through philosophy an indee to restore Christianity—as is generally done in the modern era—by identifying it with the negation of Christianity. Poetsen is voor mij ook geen synoniem voor schoonmaken.


Marina - heb ik in Nederland als Anita gekend. Hoeveel moet ik je nog? Frans) naschools - ik ken in ieder geval naschoolse. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Izak ver-keerde gevolgtrekkingen maakt en, als Abimelech hem later opzoekt. Gegeven dit begrip van menselijk leven, is het oud willen worden geen synoniem voor wijs zijn. Om deze reden hebben oude mensen in deze cultuur niet de status van eerbare wijze mannen, zoals algemeen wordt gezien onder inheemse volkeren. Hier worden ze hosa genoem wat betekent “nutteloos” of “uitgeput”.


Meer nog, de meesten van hen. In onze samenleving wordt het gevoel dat de tijd ons in een wurgende greep houdt, steeds meer overheersend. Tijd wordt voornamelijk als een economische wet beschouw die ten volste benut en rendabel gemaakt moet worden.


Druk bezig zijn en een overvolle agenda hebben is synoniem met een succesvol bestaan. Als je er goed over nadenkt is het zelfs een nachtmerrie, beangstigen want je weet dan werkelijk niet meer waar je aan toe bent. De werkelijkheid is dan voor de mens een moeras, een eindeloze afgrond.


Mijden synoniem

Wel, moerassen moet je mijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts