woensdag 18 mei 2016

Telefoonnummer blokkeren vaste lijn

Je kan de oproepen zelf blokkeren. Niet zeker of je die optie hebt? Vraag het eens na bij de verkoper van je toestel. Dan kan je dat nummer zelf blokkeren. Uitgaande nummers blokkeren.


Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Zij zijn al sinds mensheugenis klant bij Proximus voor hun vaste lijn.


Internet en televisie hebben ze (gelukkig) van Telenet. Belachelijk natuurlijk, zeker voor wat de facturen betreft, maar goe andere discussie. De laatste maanden zitten ze enorm verveeld met diverse privénummers die hen opbellen. Blokkeren van inkomende telefoonnummers?


Specifiek nummer blokkeren i. Heb ik al een aantal keer gedaan, ik had zelfs eens dezelfde verkoper een dag later opnieuw aan de lijn en die gooide kwaad de telefoon dicht toen hij mijn stem herkende ! HAHAHA dat is lachen :D Zeker niet computer opstarten als ze dit vragen , ook niet passwoorden of logins aan telefoon zeggen. Hoe kan ik binnenkomend telefoonnummer blokkeren. U kunt bij een verdeler.


Het is gratis voor uw gsm-nummer, maar u betaalt € 33. Wordt u bedreig gestalkt of gepest? Raadpleeg daarvoor de handleiding van uw toestel of vraag aan uw telefoonprovider wat de mogelijkheden zijn.


Wil je inkomende gesprekken blokkeren ? Dat kan alleen voor anonieme nummers. Inkomende gesprekken van buitenlandse telefoonnummers blokkeren is helaas niet mogelijk. Word je telefonisch lastiggevallen? Op mijn vaste lijn met (panasonic) DECT telefoon kun je heel eenvoudig bepaalde inkomende nummers blokkeren. Als ik vanuit het buitenland gebeld wordt op mijn vaste Telenet lijn , betaal ik dan mee aan dat gesprek?


Het is voor het eerst dat ik vanuit het buitenland gebeld wordt en kan dus niet nakijken op mijn vorige uittreksels. Waarom ik bovenstaande vraag stel zal na mijn verhaal duidelijk worden. Dit blijkt een online casino uit Australie te zijn. We kunnen je helpen bij het zoeken naar een oplossing. Als er tenminste keer ongewenst contact is geweest vanaf hetzelfde nummer, stellen we een onderzoek in.


Telefoonnummer blokkeren - welke mogelijkheden zijn er? Er kunnen meerdere redenen zijn om een telefoonnummer te willen blokkeren. Het kan voorkomen dat u ongewenst veelvuldig wordt gebeld door iemand met een bepaald nummer.


Maar het blokkeren van een nummer kan ook heel goed een preventieve actie zijn ter voorkoming van hoge telefoonkosten. Heb je telefonische overlast op je vaste nummer en wil je een telefoonnummer blokkeren ? Bekijk de oplossingen, of laat een onderzoek instellen door KPN. Volg daarna de instructies. Ik heb vaste telefonie van Ziggo. Nu wordt ik elke dag gebeld door een bedrijf welke volgens de beller in de USA zit.


Ik wordt elke dag rond 18.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts