dinsdag 10 mei 2016

Cafe sjors en sjimmie

Je vindt hier drie bars, een groot terras waar het ’s zomers tot laat gezellig is en een speciale ingang voor 30-plussers (om een lange rij te omzeilen). Of je ook mag komen feesten als je nog geen bent? In stijl en met iedereen die wel ongegeneerd wilt feesten, maar niet tussen de tieners wil staan. De voetjes gaan van de vloer op de lekkerste feestmuziek. Wij bieden je een uitdagende baan met oneindige doorgroeimogelijkheden en een interessant.


Uncategorized Hello world! Daarnaast is ook DJ RESHH aanwezig dus genoeg om de stress van de werkweek weg te dansen. We vieren het nieuwe jaar met iedereen die wel ongegeneerd wilt feesten, maar niet tussen de tieners wil staan. Voor een stampend feest met alleen de beste,grootste en laatste hits moet je bij The Tour zijn! Zij staan bekend om hun energieke optredens en professionele live-act.


Bar in Nijmegen, Gelderland Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Vrijdag zijn we gewoon weer open en kan je al het moois komen bekijken! Onze deuren openen al om 21:met pianist Charles achter de toetsen. The difference between the American original and the Dutch adaptation is that Sjors (Perry) forms a duo with Africa-born Sjimmie. Het Koningsplein krijgt een nieuwe borrelplek en dit.


Unsubscribe from LudoSteenbakkers? Zin om te feesten en helemaal uit je dak te gaan tijdens een stapavond in Nijmegen? Overdag hebben zij het aanbod van een schitterend en kleurrijk terras, hier kan je met mooi weer goed vertoeven onder het genot van een hapje en drankje.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Nijmegen and beyond. Sjors en Sjimmie Saturday en Pieters goodbye. Overdag een warm café met een kleurrijk en gezellig terras op het mooiste plein van Nijmegen, waar we heerlijke koffie schenken, je van de lekkerste biertjes kunt genieten of lekker kunt relaxen met een frisje. Nu hebben we hard gewerkt om het te verbouwen en er een echt wintercafé van te maken. After intro: on the beach!


Elke vrijdag en zaterdag hebben we de tent vol staan met alleen maar. Hét feestcafé van Nijmegen voor jaar en ouder! Alles is er aan gedaan om ervoor te zorgen dat het elk weekend feest is. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond draait er een DJ lekkere muziek, van Nederlandstalig tot top hits.


Zaterdag is de dag om te vieren dat je weekend hebt ! De beste DJ’s, gezelligste barmannen en snelste obers zorgen ervoor dat je snel je drankjes hebt, waar je ook staat en dat je niet stil kunt blijven staan ! Deze website gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De belevenissen van de beide kameraadjes zijn een afspiegeling van een samenleving die nog geloof hecht aan de vooroorlogse normen en waarden.


Vincent Staal heeft functie op zijn of haar profiel. We hanteren een minimumleeftijd van en hebben een speciale ingang voor plussers. Zo hoef je niet in de rij te staan! Stripboeken te koop aangeboden in losse verkoop. Een dag daarna had die natuurlijk spijt.


CAFÉ SJORS EN SJIMMIE : NYE PARTY. Het leukste oud en nieuw feest voor volwassenen! Als kind en jongere is bij mij bij het lezen van de strip, nooit de gedachte opgekomen dat Sjimmie vanwege zijn huidkleur en uiterlijk minder slim zou zijn. Het was gewoon een gegeven dat ook tussen blanken bestaat. Alle ingrediënten voor een leuke avond hebben we klaar staan, een top DJ, barkeepers die jou het hof maken, gastheren die je welkom heten en natuurlijk nog meer gasten die evenals jij op zoek zijn naar een leuke avond.


Cafe sjors en sjimmie

De Twentse diva gaf zondagavond in het programma Café Hendriks en Genee. Dit duo uit Friesland weet met hun repertoire tijdens optredens vele zalen op zijn kop te zetten. Onze DJ draait de beste feestmuziek, zodat jij even helemaal nergens aan hoeft te denken en gewoon een dansje durft te wagen. De sfeer was er erg goed en we kregen allemaal keurig tegelijk ons eten.


Iedereen voelde zich erg verbonden met elkaar en we hadden een hele leuke tijd samen! We hebben er een paar uur gezeten en hebben daarna nog veel plezier gehad op bij een muziek quiz die we zelf hadden georganiseerd in de stad! Heel erg bedankt voor die leuke avond toen! Vanavond staat jou als gast ook weer een top avond te wachten.


Cafe sjors en sjimmie

Mike Oerlemans heeft functies op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts