maandag 16 mei 2016

Eerste werkdag nieuwe baan

Eerste werkdag nieuwe baan

Je bent hebt de zware sollicitatieprocedure overleefd – uren. Natuurlijk heb je je nieuwe werkgever leren kennen tijdens de sollicitatieprocedure. Echter, dat zegt nog niets over hoe jouw eerste werkdag gaat verlopen. Het is belangrijk een goede eerste indruk achter te laten bij je manager en directe collega’s.


Starten in een nieuwe baan. Beginnen aan een nieuwe baan is erg spannend. Hoe start je alles handig op? Met deze tips kom je er wel.


Onzekerhei stress en gierende zenuwen: het is volkomen normaal op je eerste werkdag. Wat je nieuwe job ook is, een eerste werkdag is altijd spannend. Om je eerste werkdag goed door te komen hebben we tien simpele do’s en don’ts voor je op een rijtje gezet. Kom niet te laat Klinkt als een inkoppertje en dat is het ook, maar echt, zorg dat je op tijd bent.


Stel je als nieuwe werknemer bescheiden en collegiaal op, en doe vooral niet alsof je alles al weet. Trap de eerste dagen niet in die typische valkuilen. Zo overleef je de eerste 1dagen.


Er komen een hele hoop nieuwe werkzaamheden op je af, nieuwe namen, nieuwe gezichten en nieuwe indrukken. De eerste periode bij een nieuwe baan kan nogal zenuwslopend zijn. Of je nu starter bent of al vele jaren ervaring hebt, de eerste werkdag bij een nieuwe baas is een spannende dag. Je bent nieuwsgierig naar je collega’s, je werkzaamheden en je hoopt dat de baan echt zo leuk zal zijn als je hem hebt voorgesteld.


Je eerste werkdag overleven. Een nieuwe baan brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Nu de champagne achter de kiezen en de handtekening droog is, is het tijd voor het echte werk: je eerste werkdag welteverstaan! Logisch dat je het enorm spannend vindt, maar wees niet al te gestrest. Welke kledij draag je best op mijn eerste werkdag ? Hoe bereid je je daar goed op voor?


Wat kan je er van verwachten? Ik heb een nieuwe baan ! Goed nieuws, morgen is het je eerste werkdag bij je nieuwe job. Desondanks is het waarschijnlijk een stressvolle dag die je niet snel vergeet. Een eerste werkdag bij je nieuwe baan is voor iedereen spannend.


Eerste werkdag nieuwe baan

Wij hebben op een rijtje gezet wat je absoluut niet moet doen op deze dag. En dat is nog maar het begin. Zeker op je eerste dag kan het vreemd overkomen als je zit te whatsappen, facebooken of te bellen met het thuisfront. Het lijkt misschien een open deur, maar zorg dat je zeker de eerste dagen echt je aandacht hebt op het bedrijf, je nieuwe baan en je nieuwe collega’s. Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken.


Dont’s: vermijd desinteresse. Zorg er dan voor dat je in deze functie niet in dezelfde patronen vervalt: juist de eerste week kun je nog goed bijsturen welke taken je wel of niet op wilt pakken. Zeg je tijdens je eerste werkweek op elke taak ‘ja’, dan gaan je nieuwe collega’s er ook vanuit dat je dat blijft doen. Je hebt een nieuwe baan en je eerste werkdag komt dichterbij. Unique helpt je, met onze tips kom jij je eerste werkdag wel door.


Nieuwe baan cadeau ideeën. Tegenwoordig wisselen we allemaal erg snel van baan. Er zijn zelfs studies die beweren dat je elke jaar van baan zou moeten wisselen. Allemaal leuk en aardig, maar hierdoor heb jij voor al die vriendin in je omgeving wel heel vaak cadeau inspiratie nodig voor iemand met een nieuwe baan. Op zoek naar populaire nieuwe baan kaarten?


Hallmark heeft een collectie met populaire nieuwe baan kaarten. Hoe werkt het versturen van een kaart? Kies je favoriete nieuwe baan kaart, schrijf iets persoonlijks, adresseer en wij regelen de rest.


Weet je wanneer de eerste werkdag is? Zet je kaart dan alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. September staat symbool voor een nieuw begin en velen starten dan ook na de zomervakantie met een nieuwe baan.


Of je nu van job verandert of als pas afgestudeerde de beroepsmatige vuurdoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts