woensdag 25 mei 2016

Ideale maten vrouw model

Ideale maten vrouw model

De ideale maten voor een model kan je het beste samenvatten tot een maatje 34. Het is heel erg belangrijk om te weten, dat doorgaans het beeld van het model zijn heel erg vertekend is. Lees daarom goed wie wij zoeken. Als startend model zal je waarschijnlijk niet meteen aan deze eisen kunnen voldoen. Ideale maten voor vrouwelijke en mannelijke modellen.


Dit zijn de ideale maten om als model geselecteerd te worden. Kim Kardashian wordt geroemd om haar volle billen, omdat veel mensen dit dé definitie van het ideale vrouwelijke achterwerk vinden. Voor plus-size modellen gelden ongeveer dezelfde eisen als die van een fashionmodel. Het enige verschil is dat een plus-size model een maatje meer heeft. De meest succesvolle modellen hebben maat 42.


Zij konden het ideale vrouwenlichaam aan de hand van internationale beroemdheden samenstellen. Ideale uiterlijke vereisten voor fashion modellen Lengte Vrouwen tussen 76m en 82m. Alleen voor het showen van mode zijn er maten gesteld.


Mannen mogen ook iets ouder zijn. Voor mannen is de lengte gesteld op 1. De maten van het goed geproportioneerde lichaam wordt uitgedrukt in bovenwijdte, taille en kraag, resp. Een reality check zet ons snel met de voetjes op de gron maar voor enkele uitverkorenen behoort dit allemaal wél tot de mogelijkheden.


Wat zijn de ideale maten ? Hoeveel verdient een model ? Wie wordt de nieuwe muze? Alles wat je ooit wilde weten over het modellenbestaan. Hoe belangrijk zijn de perfecte maten ? De vereisten om fashion model te worden. Allereerst zijn er een aantal uiterlijke vereisten waaraan je, als je fashion model wilt worden, moet voldoen. Lengte, maten en leeftijd zijn belangrijke criteria.


Het grote voorbeeld was Marilyn Monroe, met haar spitse borstvorm. Hun redding was de opblaasbare beha. Deze beha had aan de binnenzijde losse, plastik ballonnetjes. Deze kon de vrouw met een rietje opblazen al naar gewenste puntigheid.


Ideale Maten was een datingprogramma op de commerciële Vlaamse televisiezender VThalfweg de jaren 90. Het werd gepresenteerd door Joyce De Troch en Thomas Siffer. Het programma was een Vlaamse versie van de datingshow Singled Out, dat in die tijd op MTV werd gepresenteerd door Chris Hardwick en Jenny McCarthy. Deze methode is het best toepasbaar voor gemiddelde lichaamsmaten.


Ideale maten vrouw model

Goed om te weten dat ik uitgegaan ben van de zandloper ( X-silhouet) als het ‘gemiddelde’ model , omdat dat ook nog steeds door de confectie-industrie zo gezien wordt en alle kleding gemaakt wordt voor een ‘zandloper’. Wij konden niets vinden op internet (of alleen maar maten die we NIET kunnen geloven) over de mannenmaat hebben we ook niets kunnen vinden en aangezien we wel ideaal willen leven weet iemand wat de ideale mannematen zijn? En dan nog totslot van onze discussie. Volgens de berekening is het ideale gewicht van een vrouw van m 5kg. Dat van een man van 70m is kg.


Het theoretische gewicht zit daarom nog niet altijd goed. Bij andere berekeningen worden naast de lengte ook andere lichaamskenmerken meegenomen. Behalve ideale maten , zijn er nog enkele factoren die vrouwen omhoog helpen op de ladder van de schoonhei zo ‘ontdekten’ de wetenschapslui. En, u raadt het al, Kelly Brook heeft het allemaal.


Onthoud ook dat wanneer u over een significante spiermassa beschikt, u meer kan wegen dan het aangegeven ideale gewicht. De waarden berekend aan de hand van de BMI-methode zijn dus niet van toepassing op kinderen, ouderen, mensen met een grote spiermassa, zoals bodybuilders en atleten, en op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het meten van de omvang van je taille is een goede manier om te bepalen of je een gezond gewicht bezit.


Een andere veel gebruikte methode is de Body Mass Index.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts