maandag 27 februari 2017

Cgk zierikzee verbouwing

UPDATE: De resultaten van de gehouden stemmingsvergadering kunt u terug vinden op de Ledenpagina. Deze pagina is alleen bestemd voor gemeenteleden. Iedereen die betrokken is binnen onze gemeente heeft toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Hier vindt u alle informatie over verenigingen, commissies, koren, diverse aktiviteiten, etc.


Klopt er iets niet (meer)? Afgelopen maandag is er een open dag voor de gemeente geweest, die druk werd bezocht. Maandag mei hoopt de familie Vogel te verhuizen.


In deze periode is men overgegaan op het ritmisch zingen. Op deze pagina kunt u eveneens de nieuwsbrief, het Getijde downloaden en de kerkdiensten live meebeleven. Dit ivm verbouwing van ons huidig kerkgebouw. Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda.


Nu is ook de kerkzaal volledig vernieuwd. Na drie maanden kerken in de Nieuwe Kerk wordt het gebouw aan de Zevengetijstraat dit weekend weer in gebruik genomen. Klik maar even lekker weg op de foto pagina. Misschien sta je er zelf ook bij? Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël.


Het thema is: Jezus en Israël. Welkom op de site van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Goes. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk. Orgel bespeling door Pieter-Jan Goedegebuure. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Pagina van de CGK Nunspeet-Ichthus. De christelijke gereformeerde kerk ( cgk ) van het Zeeuwse Kerkwerve ondergaat een verbouwing. Dat deelde ouderling-scriba P. Berre­voets desgevraagd mee. Het gaat om een vergroting van de entree. Alleen exacte overeenkomsten.


Bekijk voorganger op kerktijden. Als predikant verbonden aan: Chr. Harm van den Dikkenberg. Met de Christelijke Adressengids vind u snel en eenvoudig kerken en Christelijke organisaties (zowel commercieel, non-profit als liefdadigheid) in Nederland.


De Nieuwe Kerk is ingrijpend gerenoveerd. De kerk heeft vloerverwarming gekregen, nieuw sanitair, een bar, podium en nieuwe verlichting. Historische elementen zoals het orgel en de preekstoel bleven gespaard. Windfinder is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen en informatie over getijden voor windgerelateerde sporten zoals kitesurfen, windsurfen, surfen, zeilen en paragliding.


De jolies demeures du 16e au 18e s. De All-Together diensten zijn om 11. Tijdens de morgendienst is er kindernevendienst voor de kinderen van - jaar. Parmi les autres curiosités de la ville, citons le musée maritime, l’hôtel de ville du 16e et la porte des Nobles. Zierikzee , recherchez par prix, quartier, etc.


Onder andere uit de voorstellen van de deelnemers van vorige seizoenen zijn zes actuele onder­werpen geselec­teerd. Themabijeenkomst Geloof en Zelfbeeld. De verbouwing in beeld – bijgewerkt: oktober. Dit jaar wordt onze kerk verbouwd. We houden u graag op de hoogte.


Hiervoor hebben we een speciaal. Otros lugares de interés son el Museo Marítmo, el ayuntamiento del siglo XVI y la puerta Nobel. Hij was predikant te Zwolle. Vogel, oud-predikant van de gemeente.


Webpagina van de Christelijke Gereformeerde kerk Kerkwerve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts