maandag 20 februari 2017

Horeca over te nemen aalst

Horeca over te nemen aalst

Het eerste beeld is een sfeerbeeld ( horeca ) Deze prachtige horeca zaak staat over te nemen op de markt van Deinze. Er is een volledig ingerichte industriële keuken aanwezig. Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat. Cinema palace en 150m van cinema feestpaleis. De zaak ligt in het centrum net naast de cinema op ca.


De dichtstbijzijnde parking bevindt zich slechts op 200m in de Ridderstraat. In dit uniek maar toch gezellig kader kan. Het grootste aanbod over te nemen zaken Overnameweb zet je op weg om een zaak over te nemen of over te laten. Gelegen op een drukke baan.


Start slideshow Vergroot foto. Over te nemen : prachtige horeca. Een overzichtelijke lijst van de materialen met info en prijzen vrijblijvend op te vragen. We zouden graag heel het.


Horeca over te nemen aalst

Horeca Materiaal Catering alles over te nemen. Hoge en gewenste omzetcijfers. Deze zaak is recent totaal vernieuwd en gerenoveerd met de beste, duurzame en hoogwaardige materialen en beschikt nog over heel wat groeimogelijkheden. Overnames horeca in de regio Brugge en de kust - Alle zaken op een rijtje.


OVERNAMES handel horeca horeca Kust Zeedijk. Straatterras zitplaatsen, binnen de zaak ongeveer zitplaatsen. Kleine studio aanwezig boven de zaak. Uitbaatster en eigenares Eva Dewulf (44) stopt ermee na jaar.


In die jaar heb ik nooit vakantie genomen. Wij zijn een Brasserie-Restaurant-Feestzaal en liggen op de Grote Markt,26. Wij zijn ook fier (na jaren werken) te beschikken over de Bib-Gourmand van de Michlingids ! Bestaande horecapanden en panden met een horecapotentieel komen in aanmerking voor aankoop of inhuurname door Brouwerij Haacht. Neem een kijkje in onze brede waaier van horecapanden. Pro Maxx HORECAMAKELAAR is gespecialiseerd in overnames van cafés, restaurants en andere horeca – zaken en is met een meer dan dertig jaren professionele ervaring een meerwaarde voor zowel instappers als uitstappers in de horeca - wereld.


Reeds jaar frituur op deze plaats! Frituur over te nemen in oost Vlaams Brabant Argus Benelux. Deze frituurzaak heeft een zeer goede ligging in het centrum van een. Pro-maxx horeca heeft een link gedeeld.


Handelszaken over te nemen. A treedt op als adviseur en bemiddelaar voor over te nemen handelszaken. Meerdere handelszaken over te nemen kan u snel en efficient vinden via de overnamenieuwsbrief of de website van O. Enkel financieel gezonde bedrijven komen in aanmerking voor de bemiddeling van O. Aalst centrum cafe over te nemen. Volg ons op dit kanaal om alles te weten te komen over wat er leeft in de horeca sector.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Omdat de dienstregeling af en toe verandert, is het raadzaam contact te nemen met De Lijn. Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.


Vanaf het station is het te voet naar de campus ongeveer minuten stappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts