maandag 27 februari 2017

Thesauriereserve

Thesauriereserve

EUR-Lex Access to European Union law. Quick search: insert free text, CELEX number or descriptors. Ten slotte bezit de Koninklijke Schenking ook roerende goederen, waaronder een thesauriereserve van ongeveer miljoen euro. Ook ontving zij van graaf en gravin de Ribaucourt een schenking van een belangrijke verzameling oude wapens, tentoongesteld in het Legermuseum aan het Jubelpark (Brussel).


Goeiemiddag, Heeft er iemand ervaring of know how van deze vorm van krediet? Dit kasteel is eigendom van de koninklijke schenking. Het is dan ook de koninklijke schenking die de kosten moet dragen. En ze kan deze kosten ook dragen, ze heeft een thesauriereserve van miljoen euro. Maar deze kostprijs wordt gedragen door de Regie der Gebouwen, dus door de belastingbetaler: 700.


Wie is de bevoegde minister? Thesauriereserve - tot 24. Veerle WOUTERS (VuyeWouters) Hendrik VUYE (VuyeWouters) N° DE MME WOUTERS ET M. Supprimer le paragraphe 2. Koning Filip wil een veiligheidsinstallatie voor zijn buitenverblijfje, het kasteel van Ciergnon. Deze kosten mogen dus niet worden afgewenteld op de belastingbetaler.


Thesauriereserve

Aan het begin van deze legislatuur was er een thesauriereserve ten bedrage van 1miljoen euro. Op vandaag is deze reserve geslonken naar de minimun buffer van miljoen euro. Je creëert leverage door te lenen, goedkope leverage. Iets wat je als huurder niet kan doen, een thesauriereserve is iets duurder. Beheerkosten (per maand) EUR.


Rekeningverzekering EUR. Niet toegelaten debetbedrag Zie zichtrekening. Voor de toegelaten verrichtingen van de Beleggersrekening zelfde valuta-toepassing als. In je cijfervoorbeeld haal je ook amper rendement omwille van de inflatie. In absolute cijfers win je, in realiteit boek je slechts een minieme meerwaarde.


Thesauriereserve

Uiteraard is het dus van belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts