donderdag 16 februari 2017

Vacature openbaar groen

Openbaar Groen vacatures beschikbaar op Indeed. België en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Thema van deze editie was: bomen en water, de toekomst voor een veerkrachtige leefomgeving.


Vacature openbaar groen

Altijd al willen werken in de buitenlucht waarbij jij jouw groene vingers kan inzetten voor werkzaamheden in het openbaar groen ? Of heb je meer affiniteit met het aanleggen van speeltuinen, parken en beschoeiingen? Dan is dit de baan die jij zoekt! Kom vertellen wie je bent en wat je wilt bereiken zodat we jou kunnen opleiden tot een allround. Werk zoeken binnen 283. Beste werkgevers in Utrecht.


De beste jobadvertenties in Trovit. Je bent bij voorkeur in bezit van relevante certificaten of een groen gerelateerde opleiding. Je bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pré). Jij bent zelfstartend maar kunt ook goed in teamverband werken. De taken die onder dit directoraat vallen zijn: Het uitvoeren van diverse schoonmaak activiteiten.


Verantwoordelijke aanleg en onderhoud van openbaar groen. Heb je een opmerking over deze vacature : zit ze meerdere keren in onze jobdatabank, is ze reeds ingevuld. Voor een gemeente in de provincie Groningen is Start People op zoek naar een beleidsmedewerker openbaar groen. Het beleidsplan groen is al enige tijd in wording. Ontvang de nieuwste vacatures voor Groen direct per e-mail Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.


Wij zijn op zoek naar jou. Zutphen is een gemeente vol beweging en ambities. Als medewerker openbaar groen is je werk heel afwisselend. Bent u op zoek naar mooie vacatures als hovenier?


Je werkt onder leiding van de werkleider ‘ openbaar groen ’ en wordt ingezet over het volledige grondgebied van Lanaken. Profiel Je kan stevig de handen uit de mouwen steken en werkt graag in de buitenlucht. Baneninhetgroen heeft een groot overzicht van vacatures hovenier bij opdrachtgevers in uw omgeving. Een nieuwe baan met leuk werk. Infrastructuur met een grondig groen concept.


Arnhem via Globen en solliciteer direct! Zoals het aanleggen en onderhouden van recreatieterreinen, sportvelden, parken, tuinen, openbaar groen en oeverbescherming. Op deze pagina kan u vacatures vinden voor diverse functies binnen een gemeentelijke groendienst.


Vacature openbaar groen

Neem gerust contact met ons op indien u ook een vacature heeft voor uw gemeente. Veel kansen voor talent in alle vakgebieden! Voor iedereen die grote groenprojecten realiseert is openbaargroen.


Ultiem is een stichting waarin acht scholen voor openbaar primair onderwijs in Hoogezand-Sappemeer verenigd zijn. Samen maken we het verschil voor de leerlingen op onze scholen. Dat doen we door uitstekend onderwijs te bieden, door voor alle leerlingen een benadering te kiezen die bij ze past. Het Groenbedrijf onderhoudt in opdracht van de gemeente Deventer het openbaar groen. Dit doen wij onder andere met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Daarnaast werken wij voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit doe wij iedere dag met veel liefde voor het groen om ons heen en met liefde voor onze prachtige stad Deventer. Via de vacaturebank kunnen VHG-leden vacatures op de VHG website plaatsen.


De vacature staat zo nauwkeurig mogelijk omschreven. Reacties op de vacature kunnen direct aan het betreffende bedrijf worden gericht. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.


Vacature openbaar groen

Consulent openbaar groen De sollicitatieperiode voor deze vacature is afgelopen. Jammer genoeg is de uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature verlopen. Vacatures in het groen.


Baneinhetgroen heeft een groot aanbod van vacatures in het groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts