maandag 27 februari 2017

Welke kleur past bij oudroze kleding

Welke kleur past bij oudroze kleding

Roze kun je echt heel leuk combineren met grijs. Deze twee kleuren matchen gewoon heel goed. Het maakt ook niet uit of het een donkere kleur grijs is of een lichte kleur , het past allemaal bij roze. Omdat de zomer er weer aankomt is het leuk om roze te combineren met wit. Dit geeft een hele frisse uitstraling.


Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Welke kleur sieraden zou ik erbij doen? Ik doe geen ketting om omdat ik vind dat dat het eenschouderaspect te niet doet. Mijn haar doe ik in een ballerina bun aan de zijkant van mijn hoofd(aan de kant van de blote schouder) en daar dan een bloem bij in.


Bij zijn vrienden leidde de roze muur in eerste instantie nog tot wat hilariteit (“nu zit je echt onder de plak”), tot ook zij de muur in het echt zagen en toe moesten geven dat het juist erg mooi staat. Wat me elke keer weer opvalt aan de oudroze muur is hoe makkelijk deze kleur te combineren is met allerlei andere tinten. Donkergroen is de kleur van dit moment. De winkels hangen vol met items in deze kleur.


Door een kleurenanalyse aan de hand van seizoenen kun je erachter komen. Maar staat die kleur bij jou? Veel mensen vragen zich ook regelmatig af welke kleuren bij welke huidskleur goed werken. Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Hij moet je gezicht een gezonde gloed geven én moet je een glimlach ontlokken.


En de enige manier om er achter te komen welke kleuren dat magische effect hebben is te experimenteren. De beste kleuren bij grijs haar. Zodra we ons haar niet meer kleuren en grijs worden slaat de paniek toe.


Om je alvast voor te bereiden op je toekomstige ‘nieuwe’ haarkleur, is het goed om eens door je garderobe te gaan. Sommige kleuren in kleding passen beter bij grijze haren dan andere. Het is mooi om de kleur van je haar terug te laten komen in je kleding , dus grijs is een heel mooie kleur om vanaf nu te dragen (in allerlei tinten).


Combineer deze vooral met zilveren in plaats van gouden sieraden zodat je nog meer eenheid creëert. Het gaat erom de kleuren die je gebruikt in je kleding , make-up, haar en accessoires af te stemmen op de kleuren die je van nature hebt. Een kleurenanalyse kan je daarbij helpen. Wanneer staat een kleur je goed en wanneer niet? Bij het verven van het haar kun je dezelfde kleur nemen die je oorspronkelijk ha dan zijn de bekende kleuren in de kleding nog steeds prima te gebruiken, met wat kleine aanpassingen.


Neem je een andere kleur dan vraagt dat om een totaal nieuw beeld en is een kleurenadvies zeker aan te raden (bestel hier een kleurenanalyse). Als ook maar één kleur niet past , is je hele outfit naar de maan. Volg deze gouden regels voor een harmonieuze outfit: - Kleuren brengen evenwicht in het silhouet.


Werk steeds met een hoofdkleur. Andere kleuren zullen deze hoofdkleur oplichten. Vermijd meer dan drie kleuren in je outfit om er niet als een clown bij te lopen. Je hebt net een nieuwe jurk gescoor maar bent nog onzeker over welke kleur nagellak erbij past. Wij hebben voor de coolste kleurencombinaties al voor je uitgezocht!


Welke kleur past bij oudroze kleding

Dit kunnen we je wel alvast verraden: wij pleiten voor kleur in tweevoud! Blauw en oranje zijn namelijk complementaire kleuren, kleuren die tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. Het combineren daarvan zorgt voor een flink. Kleuren spelen in ieder modeseizoen een belangrijke rol. Helaas staan de actuele trendkleuren niet iedere vrouw net zo goed.


Vaak vragen we ons ook af waarom die leuke blouse zo goed staat bij onze vriendin, terwijl de blouse ons er bleek en moe uit laat zien. Het is echter heel eenvoudig om de passende kleuren voor jouw type te vinden. L’Oréal met wat lichte streepjes. Nu word er gezegd dat er geen goud kleur past bij een warme kleur huimaar ik heb wel het gevoel dat deze kleur bij mij staat.


Kleur staat mooi bij grijs haar Het klopt dat gedempte (of poederige, of mistige) kleuren je meestal beter staan, wanneer je ouder wordt, en je haar grijs is. Dat betekent niet dat je geen kleur meer kunt dragen, juist wel. De kunst is weten welke tinten goed bij je passen. Het gaat hierbij niet om welke kleur je op zich het mooist vindt, maar met welke kleur jij er het mooist uitziet. Laat goud jou echt stralen?


Dan heb je waarschijnlijk een warme ondertoon. Als zilver je het beste staat, is je ondertoon koel. Kijk welke kleding jou het beste staat. Zwart staat werkelijk iedereen.


Deze kleur zal ook nooit uit de mode raken. Bovendien valt deze kleur te combineren met zo goed als alle kleding van welke kleur dan ook. Hou je wel aan de kleuren die sowieso passen bij jouw huidtint (dus koel of warm).


Let wel op met felle kleuren, want door het zwart komen deze nog eens extra duidelijk naar voren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts