maandag 27 februari 2017

Programma radio 2 vandaag de rotonde

Stuur dit artikel door naar. En zeg dat het gezegd heeft! Bij het begin van de allerheiligenvakantie selecteert Christel Van Dyck pakkende, ontroerende en bijwijlen zelfs grappige verhalen van haar gasten over afscheid nemen. Van het droevige verhaal van een gemiste jeugd door het overlijden van een ouder, tot de hilarische mijmering van een zoon die in zijn dromen zijn kibbelende ouders eindelijk op hun plaats kan zetten.


Het samenzijn van Wim en Christel in de Rotonde , leidde zelfs tot het onthullen van een groot geheiWim Opbrouck liegt al jarenlang! Als Christel met Wim aan het hoofdstuk ‘kinderen’ begint, moet Wim even denken. De twijfel ligt deze keer niet aan zijn dyscalculie, de rekenstoornis die de acteur heeft. Martine Prenen in De Rotonde : Ik heb geen schrik van de dood. De ziel houdt niet op met bestaan als het lijf stopt.


Al heel jong moest Jeff de puinhoop thuis wat zien te organiseren. Een thuissituatie die tot op de dag van vandaag de gevoelens hoog doet oplaaien bij Jeff, als hij erover praat. Pure kindermishandeling, noemt hij zijn kinderjaren.


Of een kind bewust of onbewust is mishandel het is naar de kloten,” stelt hij. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy. Een podcast downloaden is zo simpel als wat, maar je moet weten hoe je er aan begint.


Dat heeft alles te maken met de verplichte afronding naar eurocent voor cashbetalingen die ingaat op december. Je kunt hier op Relisten. Zo kun jij gemakkelijk de muziektitels die je hebt gemist terug vinden!


Om je zoektocht in de playlist nog makkelijker en sneller te maken, kun je bij ons gebruik maken van , Spotify enom de muziek te. Andrew Annemiekes A-Lijst Benjamin Herman Blokhuis Bureau Kijk in de Vegte Co Live! Corné Klijns Soul Sensations De Albumshow De Bagagedrager De Staat van Stasse De Timur Timur Show De Wild In De Middag Funky Frank’s Gijs 2. Het Platenpaleis Holy Hits Jan-Willem Start Op Licence Chill Motel de Wilt Muziekcafé Net Niet Top 40. Radio heeft afgespeeld.


Hier kun je alle nummers zien die vandaag en in het verleden gedraaid zijn. En bij vakantie horen boeken. Ik heb altijd heel veel gelezen, ik kom nog uit een tijd dat mijn moeder zei: Stop nu eens met dat lezen, uw ogen gaan nog eens kapot! Dan is De Rotonde Podcast zeker iets voor jou! Vandaag namen we afscheid van de jonge wielrenner Bjorg Lambrecht.


Elke weekdag van tot 19u. Beluister hier de meest recente fragmenten van dit programma. Le notizie del giorno sono spunto per ascoltare in diretta le esperienze tragicomiche dei radioascoltatori che intervengono al telefono, sui social e dal vivo in occasione dei leggendari Conigli da Camera. De muziek die we draaien is breed toegankelijk, herkenbaar en tijdloos.


Het is een selectie van ‘mainstream’-hits en klassiekers uit de populaire jaren zeventig, tachtig en negentig aangevuld met dé hits van vandaag. Open hiervoor Audacity. Terug in Audacity start je met opnemen (klik hiervoor op de knop met de grote ronde rode bol), ga terug naar het gepauzeerde fragment en klik op play. Laat dit fragment helemaal spelen, Audacity neemt het tegelijkertijd op.


Programma radio 2 vandaag de rotonde

Goedele Liekens is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Nadat ze jarenlang de leading lady van de Vlaamse televisie was, presenteert Goedele momenteel tv- programma ’s over seks op RTL in Nederlan Channel in Engeland en weldra ook op ZDF in Duitsland. In de jaren kluisterde hij samen met Dirk Somers op zaterdagochtend meer dan één miljoen mensen aan de radio met het programma “Ochtendkuren”. Vandaag is de cameraploeg van het tv- programma beroepen zonder grenzen op bezoek in Rotonde.


Na jaar stopt Luc Verschueren (64) met wekelijks radio maken. Bart Arens, Gijs Staverman, Rob Stenders, Jan-Willem Roodbeen en Ruud de Wild. Die probeert in eerste instantie te bemiddelen.


Touché is ook beschikbaar als podcast via onze website,en RSS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts