maandag 20 februari 2017

Maagd en weegschaal

Ze zijn een noodlottig koppel. De Maagd heeft twee persoonlijkheden. In bed veranderen ze van braaf neer wil alles is mogelijk. Wanneer ze zich op hun gemak voelen bij hun partner komt het beste in ze naar boven. Beste match op seksueel gebied: Stier.


Maagd en weegschaal

Maagd , in tegenstelling, is heel voorzichtig en pietluttig als het komt tot relaties. Ze willen een perfecte partner. Perfect voor Maagd dan.


Maagd heeft genoeg energie om alles aan kant te houden, schoon te maken en te ordenen. Wil je leren hoe je alle. Maagd kan heel luid zijn, op een kritische manier.


Sterrenbeeld Maagd in het Kort: Maagden leven totaal in hun eigen gedachten, alles is van binnen. Weegschaal houdt van comfort en schoonheid. De externe wereld zal de Maagd als een kalm en bedaard individu zien, maar van binnen zit er een nerveuze, ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en constant alles probeert te verbeteren en te analyseren. De aantrekkingskracht tussen Maagd en Tweelingen is niet heel groot.


Daarom zal deze combinatie niet veel voorkomen. Als echter de andere aspecten in de horoscoop wél matchen, dan kan het heel goed en harmonieus gaan. Dit is echter iets dat de Maagd moet accepteren. Allebei houden ze van cultuur en hebben een gevoel voor.


Krijg meer inzicht in jezelf (of een ander!) qua karakter, op het gebied van liefde en werk. Het resultaat hiervan is dat ze soms niet weten wat hun ware gevoelen zijn omdat ze iedereen blij proberen te maken. Besteed uw tijd nuttig en blijf realistisch. De afgelopen jaren heeft de maagd zich van zijn beste kant laten zien, maar niet teruggekregen waar de maagd behoefte aan had.


Algemeen Bij het plannen van activiteiten kun je de tijd nemen, dat heb je nu genoeg. Je moet je na een succesvolle periode nu weer instellen op een moeilijkere en vooruit denken in kleine stappen. Ascendanten met Sterrenbeelden van Ram tot en met Vissen ZONNETEKEN RAM Als je weet in welk teken Mars staat in jouw horoscoop en het is hetzelfde teken als van jouw ascendant dan kom je zeer energiek, impulsief en zelfstandig over. Wat in me opkomt als ik denk aan het sterrenbeeld weegschaal is het concept van de evenwichtsoefening, de persoon die probeert met alle ballen te jongleren zonder er één te laten vallen. Je leven is gewijd aan het in harmonie hebben van alle dingen en alle relaties in vrede behouden.


Hij houdt daarom ook van balans op zowel zakelijk als privé-vlak. Jullie levelen heel goed met elkaar en hij voedt je zelfvertrouwen. De persoonlijkheid van de maagd is een mengeling van intelligentie, oog voor detail, gezond verstand en verbintenis.


De vrouwelijke maagd is heel slim en zeer capabel. Een vrouwelijke maagd proberen te verleiden kan een helse beleving worden. Omdat ze vaak een soort muur zal opbouwen. Een soort facade van onverschilligheid.


Maagd en weegschaal

De intense, gedreven en doelgerichte Schorpioen, daar kan een Maagd alleen maar waardering voor opbrengen. Bovendien houdt de Schorpioen ook nog van de aandacht en hulp die de Maagd biedt. Jij wilt alles helemaal tot in de puntjes kunnen, Maagd , en dat betekent dat het soms iets langer duurt voordat je ergens aan begint.


Je bent hard voor jezelf en onderwerpt vrienden, familieleden. En ze delen een gemeenschappelijke intresse in het sociale leven rondom hen. Bovendien hebben ze ook allebij een liefde voor intellectuele bezigheden en dat brengt hen samen. Als waterman de behoeftes van weegschaal kan behagen kan dit een heerlijk harmonieus huwelijk worden. In deze relatie is het nodig om te focussen op de positieve kanten van elkaar.


Maagd en weegschaal

Gebeurt dat niet, dan kunnen er erg veel ruzies en meningsverschillen zijn. Heb je een realistisch budget? Een budget dat geen zaken als entertainment, geschenken en incidentele spatten omvat, is niet voldoende, want dit zijn uitgaven die iedereen heeft. Hallo ik ben weegschaal man en heb lange relatie gehad met een maagd en is als eeuwig compromisse sluiten.


Beiden hebben heel weinig met elkaar gemeen. Maar ben nu 10j vrijgezel en raar maar waar de vrouwen waar ik op val zijn bijna allemaal maagd of schorpioen. Ram en stier was ook fijn maar miste altijd iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts