woensdag 25 juli 2018

Bpost brievenbus afmetingen

In de volgende gevallen mag de opening van de brievenbus zich bevinden op min. De brievenbus moet in principe voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4-formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen. De toegang tot de brievenbus , alsmede de opening van de brievenbus moeten vrij, gemakkelijk en zonder gevaar zijn voor de besteller. Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd?


Gebruik onze handige tarievenwijzer om het juiste tarief te vinden voor je briefpost. Elke dag levert bpost alleen al 175. De post moet makkelijk door de inwerp­opening heen kunnen.


Gebruik dus geen klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels. Natuurlijk moet een brievenbus ook zo zijn uitgevoerd dat er geen gevaar voor verwonding is. De bewaarruimte: de brievenbus mag niet te snel vol raken. Er is vandaag al voor elke shopper een model op maat: van klein formaat tot XXL pakketbus voor grote volumes.


Bpost brievenbus afmetingen

Er bestaan ook aparte shopperboxen. Prima voor wie al geïnvesteerd heeft in een gewone brievenbus. Groot voordeel is dat een dergelijke box niet hoeft te voldoen aan de eisen van bpost : u plaatst hem om het even waar rond de woning. Er is een minimumnorm met betrekking tot de afmetingen van de brievenbussen vastgesteld: De brievenbus moet voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4-formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen.


Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Zo werken wij al jarenlang samen met PostNL, DPD en bpost. Wij selecteren de meest geschikte vervoerder voor jouw bestelling.


De aanbevolen kleur is groen, waarmee men vermijdt dat buitenlanders een particuliere brievenbus voor een openbare aanzien. De minimale afmetingen van de gleuf zijn in Nederland 265×mm. Het kastje moet minimaal 3mm diep zijn. Een poststuk dat past in de kleinst toegestane brievenbus , mag als buspost verzonden worden. De Extra Large optie laat u toe om zendingen af te geven met afmetingen tussen 2× 3× mm en 2× 3× mm.


CO2-uitstoot die gepaard gaat met de behandeling van uw Clean Mail en Brieven Zendingen. U kunt dus zonder extra kosten het logo ‘CO2-neutrale distributie’ op al uw zendingen afdrukken. Aan de hand van de cartografie van postale punten van de postoperatoren. Een postaal punt kan je er vinden via de zoevan postale punten (pakketautomaten, brievenbussen, postkantoren, bemande punten voor sturen en ontvangen van postzendingen) van de postoperatoren. Wilt u deze brievenbus eerst in onze showroom komen bewonderen?


U bent van harte welkom in onze brievenbussen showroom. In de showroom staat een compleet assortiment brievenbussen van alle kleuren opgesteld en onze medewerkers staan voor u klaar voor persoonlijk advies. Uiteraard kunt u de brievenbus van uw keuze nu al direct meenemen!


Outlet Sale bij Brievenbus Webshop, koop nu uw brievenbus met kortingen oplopend tot wel ! Bestel online, morgen in huis! Of bezoek onze showroom in Zutphen. Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan brievenbussen in verschillende stijlen, kleuren en formaten.


Bpost brievenbus afmetingen

Je kan kiezen tussen hangende en staande modellen. Alle soorten brievenbussen die we hebben, hebben we ook in designeruitvoering. Ideaal als u niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt.


Designbrievenbussen hebben een bijzondere uitstraling en een fraaie vormgeving zodat ze meteen vanaf de weg al op zullen vallen. Een brievenbus is een kast met een kleine opening waardoor brieven en kleine zoals bereikbaarheid en afmetingen. Brievenbus -expert zou brievenbus -expert niet zijn als u in onze shop niet een uitgebreide collectie brievenbussen zou vinden. Al die mooie bussen, voor aan de muur of naast de oprijlaan, vindt u in een handig overzicht op deze pagina.


Het verpakkingsassortiment van bpost bestaat uit verscheidene modellen van dozen en enveloppen. De dozen zijn gemaakt uit 1 gerecycleerd karton. Het bijzonder stevig karton is speciaal gekozen om het transport te kunnen doorstaan.


Vermits ze voorgelijmd zijn, is het zeer eenvoudig om ze verzendklaar te maken. Ideaal als je niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt. Hou ook rekening met de afmetingen van de stenen om de grootte van je brievenbus te bepalen. Zo voorkom je het overbodig afkorten van stenen. Giet een fundering van 10cm dik in een houten bekisting en zorg ervoor dat de fundering aan elke zijde ongeveer 10cm breder is dan de brievenbus die erop komt.


Bij woningen met meer dan brievenbussen mogen de brievenbussen ofwel aan de voordeur ofwel op de benedenverdieping op een vlot toegankelijke en goed verlichte plaats worden aangebracht. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Hoe pakjes online verzenden? Een brievenbus heeft in de eerste plaats een praktisch nut, maar het geeft ook al een visitekaartje af over je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts