vrijdag 13 juli 2018

Bredene festival 2019 programma

Bredene streeft naar een groen festival. Voor de PET-flesjes voorzien we een inzamelactie, zodat we ze correct kunnen recycleren en de weide proper blijft. Ook catering zal in gerecycleerd materiaal geserveerd worden. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Ruilbeurs voor champagnecapsules van tot uur.


Bredene festival 2019 programma

Doorlopende degustatie en catering 18u : muzikale omlijsting met Nico Steen en Pulle (gekend van de Oostendse revue en de Paulusfeesten) Zondag 13. De kinderweide sluit omstreeks 20u, daarna gaan alle geplande activiteiten op de hoofdweide door. Met 1standhouders, podia, tientallen danseressen, een mega party en meer dan 15. Een optreden zien of een feest, receptie, of meeting organiseren? Zoals steeds is er voor heel wat afwisseling gezorgd en zal het nieuwe festival hoge toppen scheren.


De Voorste Venne, Anton Pieckplein 71. ManiFiesta cette année. De Broodfabiek, Volmerlaan 12. Paul Verhaeghe is auteur, psychoanalyticus en hoogleraar aan de Universiteit van Gent. Daar doceert hij ‘Psychodiagnostiek’ en ‘Cultuur- en maatschappijkritiek’.


Bredene festival 2019 programma

Champagne aan de Noordzee, dat kan alleen in Middelkerke zijn. Ook dit jaar bieden verschillende restaurants aangepaste menu’s aan en zorgen de hotels en verhuurkantoren voor een speciale. Grote afwezige in de lijst is Afro C festival. In de plaats komt een nieuw festival.


Het wordt iets helemaal. Ons eigen cultuurseizoen loopt op zijn einde, maar niet zonder dat. Er kwam heel wat kritiek op het afvoeren van Afro C. Maar we hebben gekozen om te stoppen op een. Festival van de Zeegeus Thaise Markt of. Net als andere jaren bieden we een rijk en divers programma aan, op maat van de.


Organisée par Solidaire et Médecine pour le Peuple. U vindt er het programma , een plan van het event, een lijst van alle standhouders, informatie over Thailand en andere. Met Luminance en A Slice Of Life hebben we twee Belgische bands op de affiche. De temperaturen stijgen, onze huid krijgt een kleurtje en de avonden duren langer…dit ruikt naar … zomer(festivals)! Niets is leuker dan met een glaasje te dansen.


Welkom op het feest van de Solidariteit. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de , niet die van het grote geld. Ontdek hier het programma van Viva Salud!


Er staat naast champagne uiteraard heel wat op het programama. Muziek, kunst, champagne en het beste op culinair gebied. Tijdens een voordracht op dinsdag juni a. Turkeyenhof kom je er alles over te weten. Wanneer de Britse coverband The Bootleg Sixties met zijn vingers knipt, staan we terug in de jaren ’60. In the summer there is almost daily something organized (the region of) Ostend.


De weersverwachtingen zijn de kust gunstig gezind. Mobiele keukentjes toveren vlaanderens mooiste parken om tot één groot sfeervol openlucht restaurant. De eerste zonnestralen verwarmen ons hart, de eerste blauwe hemel doet ons verlangen het huis te verlaten en de eerste lentegeuren willen ons doen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts