vrijdag 6 juli 2018

Teambuilding vlaamse ardennen

Organiseer je een conventie, personeelsfeest, personeelsuitstap of teambuilding en ben je op zoek naar de juiste locatie? Johan Museeuw of Roger de Vlaeminck. Op moeilijkere parcours dient men letterlijk te rekenen op het team om vooruit te geraken.


Teambuilding vlaamse ardennen

Uitzicht over de weidse akkers en heuvels, met kastelen en windmolens verspreid langs de landelijke wegjes. Een verademing en fijne uitstap voor jong en ou vriendengroep, teambuilding of familiedag. Deze ritten kunnen zowel in het weekend als tijdens de week. Bezoek ook het cablepark en the summits!


De teambuilding activiteiten in Oudenaarde helpen u om deze verborgen talenten en eigenschappen te ontdekken. Bent u op zoek naar originele teambuilding activiteiten in Oudenaarde dan kunt u deze vinden op WegmetdeBaas. Wij hebben de beste aanbieders in Nederland verzameld op onze site. Het stalen gevaarte is meter hoog en bestaat uit drie verdiepingen.


WegmetdeBaas België helpt u snel aan bijzondere bedrijven, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, workshops, suvivals, uitjes en teambuilding. Succes in niet de sleutel tot geluk – Geluk is de sleutel tot succes. En met deze leuze is het voornaamste over teambuilding al gezegd. Een goede samenwerking en een gelukkig team leiden tot betere resultaten! Teambuilden” is immers “bouwen aan uw team”.


Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Met uw bedrijf, organisatie een teambuilding , seminarie,. Het kan allemaal in Vakantiewoning De Bosterij.


Teambuilding vlaamse ardennen

De ontspanningsruimte met aanpalend overdekt terras werd zo ingericht dat u ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs. Meet our team for your dream. Uw vergadering extra in de verf zetten kan via een teambuilding.


Bekijk onze voorstellen en vraag zeker naar een offerte op maat van uw groep. Sportievelingen kunnen op de fiets, de durvers mogen in de bomen hangen, de cultuurvrienden laten hun adem stokken in het MOU te Oudenaarde. De natuurvrienden brengen zeker hun stapschoenen en verrekijker mee. Het eerste gedeelte van de namiddag werd ineengestoken door clubpsychologe Eva Maenhout.


Daarna volgde een tocht door het moerasparcours en een lasershooting. Als afsluiter van de dag volgde een gezamenlijk restaurantbezoekje. Het is een unieke combinatie van zoektocht, opdrachten, degustaties en activiteiten. Gedurende de dag zullen jullie diverse dorpen en steden gaan veroveren. Vlaamse Ardennen Koets HUIFKARTOCHTEN.


Herbronnen in REFUGE kapelleberg. Ontdek samen met je collega’s of vrienden het betoverende Pays des collines met zijn glooiende groene en onbebouwde landschappen, authentieke dorpjes en cultuursteden zoals o. Activiteiten voor team-building in de Ardennen met Ardennes-Etape – Toeristische activiteiten in de Ardennen - We hebben voor jou de beste teambuilding activiteiten van de Ardennen geselecteerd. Deze partners werden gekozen omwille van hun professionalisme en de kwaliteit van hun prestaties.


Geniet van een vespa of boottocht in de mooie regio van Gent en omstreken. Verschillende formules zijn mogelijk, en uit te breiden met een diner achteraf. Dan ben je bij Everbike op het juiste adres! Na een actieve strijd tussen teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.


Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont. Groepshuizen in de Ardennen. Geen huizen met luxe en comfort, maar huizen voor tot personen met een goed ingerichte keuken, schoon en goed sanitair en een strakke en eenvoudige inrichting.


Ideaal voor bijvoorbeeld familieweekenden, bedrijfsuitjes en teambuilding -uitjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts