vrijdag 6 juli 2018

Nummer blokkeren voicemail

Onbekende bellers en personen blokkeren in iOS. Je kunt wel gebeld worden door een bedrijf. Wil je niet dat telemarketingbedrijven je bellen? Meld je dan aan bij het Bel-me-niet Register op bel-me-niet. Bedrijven mogen de nummers die in dit register staan niet bellen.


Nummer blokkeren voicemail

Staat je nummer in het Bel-me-niet Register? Uitgaande nummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis.


Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. U kunt telefoonnummers, contacten en e-mailadressen blokkeren op uw apparaat. U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. Wanneer je een telefoonnummer blokkeert, doe je dat in je telefoon. Tik op een oproep van het nummer dat u wilt blokkeren.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. En hoe kan ik de voice mail terug activeren? Mijn vrouw wou tijdelijk, tijdens de vakantie, de voice mail uitschakelen (zodat niemand van haar werk berichten kon inspreken).


VoiceMail voor je vaste telefoon is gratis bij KPN en zet je in MijnKPN of de app aan- of uit. Het is gratis voor uw gsm- nummer , maar u betaalt € 33. Daarvoor kon je eigenlijk niet iemand te blokkeren , behalve via een jailbreak of andere ingewikkelde manier.


In de nieuwere versies van iOS is het echter zo gepiept. Blokkeer dan het nummer op je mobiele toestel. Het verschilt per telefoon hoe je nummers kunt blokkeren.


In sommige telefoons kun je nummers blokkeren in het instellingenmenu. Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op.


Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie. We helpen u graag bij het vinden van de oplossing of het antwoord. De rinkeltijd is standaard ingesteld op seconden.


Altijd de beste telefoon en Sim Only abonnementen! Alles-uit-1-bundel Maandelijks aanpasbaar Altijd hetzelfde tarief. Laat je ook blij verrassen! Hi Eric, dat klinkt heel naar.


Nummer blokkeren voicemail

Ben niet meer gebeld met dat nummer , dus wellicht is het nu eindelijk voorbij. Door op de ‘i’ te tikken verschijnt de mogelijkheid om het nummer te blokkeren. Wat ik hier regelmatig gelezen heb is het blokkeren op één nummer niet mogelijk, zou inderdaad heel interessant zijn moesten ze dit bij Prox kunnen doen.


In dat geval ziet de gebelde persoon geen telefoon- nummer , maar een andere melding op het display van zijn telefoon. Dit kunt u ook blokkeren. Deze melding varieert per telefoontype, maar doorgaans is de melding “ nummer onbekend”. Neem voor het wijzigen van permanente nummerweergave contact op met de klantenservice.


Open de Voice-app op je Android-apparaat. Als je het nummer via je provider hebt laten blokkeren krijgt de persoon een geen gehoor toon. Met daarachteraan de tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts