woensdag 11 juli 2018

Jobstudent oostende horeca

Voor een leuk horeca zaakje in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent die zin heeft om het team te versterken. Horeca vacatures beschikbaar in Oostende op Indeed. Studentenjob in Oostende. Er zijn studentenjobs in Oostende gevonden. Wil jij je studies combineren met werk in Oostende ? Dan kan studentjobs je de perfecte studentenjob aanbieden in Oostende.


Voor wie het allemaal wat grootser mag, is Oostende de perfecte kustgemeente. Hier valt altijd iets te beleven. Horeca Totaal selecteert steeds alleen producten die bekend staat voor hun onberispelijke kwaliteit. Van bestek, bar en kook accessoires tot keukenrobots, het aanbod non-food is eindeloos. Naast dit alles kan u bij ons ook terecht voor onderhoudsproducten en wegwerpartikelen.


Ga aan de slag in een kok, beenhouwerij, horeca functie of ontdek alle andere Horeca jobs op Jobat. Je hebt reeds een eerste ervaring binnen de horeca. Je kan ingepland worden in weekends en schoolvakanties. Wie mag als jobstudent werken, hoeveel mag je werken, hoeveel ga je verdienen.


Dankzij een studentenjob doe je ervaring op die je kan vertalen in sterke punten op je cv. Op zoek naar een studentenjob? Vind eenvoudig je nieuwe job. Albert I-promenade Oostende ,. Ik ben een werkgever Ik ben op zoek naar een horeca job.


Vous cherchez un emploi dans l’ HoReCa ? Voor ons restaurant zijn we nog op zoek naar jobstudenten voor de zaal en de keuken voor de maand augustus. Je komt terecht in een tof team waar je de mogelijkheid krijgt om veel bij te leren en te groeien. Heb jij een hart voor onze jeugdwerking? Heb je horeca -ervaring en ben je commercieel ingesteld? Schrikt het jou niet af om een zaak te leiden?


Dan ben jij welkom in onze KVO-familie. In België werk je in een sector, ook wel paritair comité genoemd. Er bestaan meer dan honderd paritaire comités en subcomités. In zo’n paritair comité worden cao’s gesloten.


Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog voor jouw droomjob in Oostende. We zijn op zoek naar profielen in alle sectoren, dus neem zeker een kijkje tussen onze vacatures in de bouw, verkoop of horeca. Klaar om de job van je leven te vinden? Vacatures Weekend horeca in Oostende.


Werk zoeken binnen 141. Beste werkgevers in Oostende. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Idee Kids Monitoren heeft nog heel wat plaatsen vrij voor jobstudent. Geïnteresseerd in een studentenjob?


Indien je op zoek bent naar een job voor tijdens je studies of enkel tijdens de vakantie, vul dan gewoon het inschrijvingsformulier in. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de administratieve rompslomp, Human Supports doet de rest voor jou. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes.


Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. ACV West-Vlaanderen komt op voor haar 230. ZOETE ALL-ROUND MEDEWERKER BAKKERIJ.


Natalia en Keziah zijn twee jonge vrouwen die goed in hun vel zitten. Hun stralende glimlach is daar het beste bewijs van. Voor een bedrijf in centrum Ronse zijn we op zoek naar tele-enquêteurs (student of werkzoekende) om twee dagen te werken.


Dinsdag en woensdag november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts