dinsdag 24 juli 2018

Hoe moet je zoenen voor het eerst

Hoe moet je zoenen voor het eerst

Voor het eerst met een jongen zoenen. Nu je de perfecte jongen hebt gevonden om mee te zoenen is het belangrijk dat weet wat je moet doen en hoe. Goed zoenen is belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je de juiste gewoontes kent.


Artikel met meer zoentips: ht. Bedankt voor het kijken naar deze video ! Doe dit niet constant en áls je het doet, doe het dan met respect. Grijp haar niet bij haar borsten of billen.


Flirten vergroot de kans dat ze je wil zoenen. Probeer het zoenen te zien als het bereiken van de top van een berg. Je moet eerst een stuk klimmen om bij die top te komen. Om die vraag te beantwoorden, heb ik een GRATIS eBook voor je geschreven waarin je exact leert hoe je haar vanaf het begin van je gesprek al zo opwarmt dat het zoenen niet meer dan logisch is.


Hoe moet je zoenen voor het eerst

Weet je niet zo goed hoe het moet ? Ben je bang voor je beugel? Met deze handleiding leer je hoe je moet tongzoenen (ook wel “bekken” genoemd). De simpele zoentips over hoe je moet zoenen. Pas de tips toe bij je volgende zoen om je zoen zo spectaculair en onvergetelijk mogelijk te maken.


Zoals gezegd: goed zoenen kan ervoor zorgen dat hij verslaafd aan je raakt. Maar zoenen alleen is niet het enige element. Zoenen is spannen eng of misschien wel vies.


Vandaag op Huis van Belle vind je tips en trics! Vorige keer ging het over verliefd worden. Wist je dat meteen zoenen geen aanrader is voor het flirten en versieren? Ik leg dadelijk uit hoe de vork in de steel steekt. Deze vraag ontving ik van een cursist over de betekenis van de eerste zoen: Beste Victor, Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor je cursus!


Geen wonder dat je je dan afvraagt of je haar kan zoenen. Hoe lang het duurt voordat je kan zoenen is heel erg afhankelijk van de specifieke situatie. Wat moet je doen als degene met wie je tongt het te snel doet? En hoe moet je voorkomen dat als je bv. Je krijgt daarmee een streepje voor.


Met name hoe je voor de eerste keer moet zoenen is spannend. Ook staan er verscheidene filmpjes op die het laten zien. Al moet ik zeggen, dat deze filmpjes je niet het complete verhaal vertellen.


Als je partner hetzelfde doet, is dit een teken dat je verder kan doen. Hoe moet je zoenen voor de eerste keer. Als je aan het zoenen bent, probeer je partner dan ook op andere plaatsen te zoenen. Als je een afspraakje hebt, zorg dan dat je vóór het zoenen scherp gekruide etenswaren vermijdt.


En zijn er veel mensen die hierover liegen, want iedereen lijkt altijd al gezoend te hebben. Hoe je ziet wanneer een man test of hij je kan zoenen. Wanneer een man er klaar voor is om voor het eerst te zoenen.


Hoe je er honderd procent zeker van kan zijn dat een man met je wil kussen, zodat je niet per se hoeft te wachten totdat hij de eerste stap neemt. Mannen doen dat minder snel of misschien zelfs wel nooit. Toch zul je jezelf dat soort genegenheden moeten aanleren als je een vrouw voor het eerst wilt zoenen.


Wanneer je met haar in gesprek bent zijn er voldoende gelegenheden om haar aan te raken. Fantaseer alsof het een jongen of meisje is die je wilt zoenen. Dit geeft je de mogelijkheid om uit te vinden hoe de aanraking van je lippen en tong voelt. Een andere zoen tip is om een rijpe fruit, zoals een perzik, te gebruiken om te leren zoenen. Verken de zachte binnenkant van het fruit met je tong na eerst een hap te hebben genomen.


Mocht jij beseffen dat je iemand voor het eerst zal kussen, dan zou je afwachten en begripvol zijn. Zo redeneert je partner ook. Hou in gedachten dat een vreemde eerste kus niet het einde van een relatie (of van de wereld) betekent.


Integendeel, die gedeelde ervaring zorgt voor nog meer intimiteit. Wil jij te weten hoe je een vrouw supergoed kunt zoenen ? Zo goed dat zij ervan zal genieten? Of het nu je vriendin of een meisje is dat je toevallig ergens tegen bent gekomen en mee af hebt afgesproken, het is slim als je weet hoe je haar moet zoenen. Wat eerst van belang is, is dat je zelfvertrouwen hebt.


Doe je mond niet te ver open tijdens het zoenen en wees niet te ruw met je tong. Dat is namelijk helemaal niet nodig en gaat vanzelf. Zoen ook niet te nat… probeer de voor jou meest fijne manier van zoenen te vinden. Blijf rustig doorademen.


Vergeet tijdens het zoenen niet door te ademen. Hier is alles over hoe je goed moet kussen. Zoals je in het vorige puntje kon lezen bestaat slecht zoenen niet. Je kunt gewoon rustig door je neus blijven ademen.


Dat wil echter niet zeggen dat een kus niet voor verbetering vatbaar is en dat je kus van de eerste keer perfect is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts