donderdag 30 juli 2015

Eerste keer verkering

Vind jij iemand al een tijdje leuk en heb je het idee dat het wederzijds is? Lees de tips en ontdek hoe je voor de eerste keer verkering vraagt. Tip Zorg dat jullie elkaar eerst wat beter leren kennen. Maak af en toe een praatje met hem over school, sport of een leuke serie die jullie allebei volgen.


Please try again later. Ik zeg altijd maar dat ik het heerlijk voor ze vind en dat ik hoop dat het uitloopt op een 55-jarig huwelijk maar als dat niet zo is dat je dan hopelijk een fijne tijd gehad hebt met elkaar en veel geleerd. Voor de eerste keer verkering. Elke maand vragen we een gay celeb naar zijn eerste keer in een homobar. Tim Teunissen (27) belandde vlak na zijn ‘Amsterdamse coming-out’ in de Jimmy Woo bij gayfeest Fukcing Pop Queers.


Op mijn achttiende verhuisde ik van Leiden naar Amsterdam om te gaan studeren aan de Toneelschool. In gaybars kun je makkelijker flirten”. Zoenen is spannen eng of misschien wel vies.


Vandaag op Huis van Belle vind je tips en trics! Vorige keer ging het over verliefd worden. Je hebt hem inmiddels een paar keer gezien, en je vind hem best wel heel leuk.


Jullie hebben gezoen en je kan stiekem niet wachten om hem in bed te ervaren… Maar ja, wat is het juiste moment om met hem naar bed te gaan? Toen we een keer naast elkaar durfden te zitten kreeg ik van hem een oranjerode jawbreaker, ongeveer dezelfde kleur als zijn haar. Die nam ik aan en ik vond dit een grote mijlpaal in onze relatie. Volgens mij kreeg ik zelfs ooit een kus van hem, zomaar op mijn mond!


Dat ging me al bijna te ver. Ook kwam hij me een keer ophalen bij mijn huis. Het is vaak handig om elkaar eerst beter te leren kennen. Vaak merk je dat de ander het net zo spannend vindt als jij! Ben jij klaar voor jouw allereerste keer seks met een ander?


Zijn Lauren en Dior klaar voor de eerste keer seks samen? Ze twijfelen allebei en durven dat elkaar niet te zeggen. Als ze zoenen gaat het mis.


Als je nog nooit hebt gezoen kun je je het volgende afvragen: hoe neem ik het initiatief tot zoenen, wat moet ik doen tijdens het zoenen en doe ik het allemaal wel goed? Nu je de perfecte jongen hebt gevonden om mee te zoenen is het belangrijk dat weet wat je moet doen en hoe. Goed zoenen is belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je de juiste gewoontes kent. Hoe verloopt de eerste keer ? Doet de eerste keer pijn? Is er altijd bloed bij de eerste keer ? Wat is het beste standje voor de eerste keer ? Op welke leeftijd hebben de meeste jongeren hun eerste keer seks?


Zij ook, denk ik, want ze is nog een jaar jonger dan ik ben, pas veertien. Ze heet Mattie en gaat logeren bij haar nicht in Haamstede op Schouwen-Duiveland. Meisjes (is mijn bevinding dan) communiceren meestal moeilijk naar jongens wat ze lekker vinden (durven het niet te zeggen?), met als gevolg dat er in eerste instantie weinig.


Eerste keer verkering

Weet dat het voor elke nudist ooit een eerste keer was en dat iedereen door een korte fase gaat van onwennigheid en onzekerheid. Iedere week laat Dokter Corrie je een mooi, grappig of spannend verhaal horen. Echte mensen vertellen echte verhalen over hun eerste keer zoenen, liefdesverdriet, verkering en meer van dat soort dingen.


Het maakt niet uit hoe oud je bent of in welke situatie je zit, het moment dat je voor de eerste keer sex hebt is gewoon spannend. Zo ervaart iedereen hun ontmaagding anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts