donderdag 16 juli 2015

Wanneer is oogcontact flirten

Vooraf thuis visualiseren is een krachtige stap hierbij, in het realiseren van je gewenste doel. Het mag dan zo zijn dat de mannen een vrouw het eerst benaderen, maar het zijn de vrouwen die blijkbaar bepalen wie dat mogen doen en wanneer. Vrouwen lijken ook beter in het uitzenden van flirt-signalen en het herkennen daarvan.


De meeste vrouwen weten blijkbaar intuïtief hoe ze moeten flirten. Door iemand aan te kijken kun je jezelf laten opvallen voor die ander. De wetenschap van het flirten. Het lijkt zo behoorlijk ingewikkel dat flirten.


Nadat je hersenschors en je neus iemand hebben uitgezocht en allerlei hormonen en neurotransmitters op je hebben losgelaten, moet je ook nog oogcontact opbouwen, aanraken, dichterbij komen en spiegelen. Het goede nieuws is dat het helemaal niet zo moeilijk is. Oogcontact bij het flirten en versieren.


Wanneer is oogcontact flirten

De mindset die hier achter zit zal jou enorm tegenhouden in jouw groei als man en met jouw succes met vrouwen. Dit is wat er gebeurt als jij je vasthoudt aan de standaard kijk op oogcontact en wat dit over jou sub-communiceert. Wel kun je hier aandacht aan besteden.


Vermijd het oogcontact niet en zoek zeker elkaars ogen. Maar hoe gaat dat eigenlijk precies in zijn werk en wie moet er beginnen? Roos Vonk legt in de serie ‘ Tips van een relatiepsycholoog’ alles uit wat je altijd al wilde weten over de liefde.


Wanneer is oogcontact flirten

Lang, fijn (niet starend) oogcontact is een signaal dat hij je beter wil leren kennen. Ik bedoel, wie vindt het nou niet leuk om van een afstandje met iemand te flirten ? Flirten met oogcontact is super makkelijk en veilig. Dit is toch wel de meest spannende manier van flirten. Herhaal het oogcontact maar wend je blik onmiddellijk af wanneer die beantwoord wordt. Kijk rond naar de andere aanwezige gasten en focus je weer op je drankje of je gesprekspartner(s).


Wachten op oogcontact is niet alleen volledig onwaar. Wanneer is oogcontact flirten ? Een vrouw die jou recht in de ogen aankijkt, lacht en weer wegkijkt, flirt met je en heeft mogelijk interesse. Als ze jou aankijkt, glimlacht, wegkijkt en daarna weer oogcontact maakt, dan heeft ze zeker interesse.


Wanneer is oogcontact flirten

Ze geeft hiermee groen licht om op haar af te stappen en haar aan te spreken. Zelfs wanneer we niet geïnteresseerd zijn in ieman dan nog vinden we oogcontact aantrekkelijk. Een goede vriend of kennis, die geen bijbedoelingen heeft zal je vaak aankijken, maar dit zullen dan slechts korte blikken zijn. Deze interactie kan in de vorm van een gesprek, oogcontact of aanraking zijn, maar ook via media verlopen zoals e-mail , chat , telefoon en sms. De band met je kleine ontstaat in eerste instantie namelijk door lichaamscontact en oogcontact.


Praten, of zelfs maar brabbelen, kan je baby’tje immers nog niet die eerste periode. Niet alleen jij, maar ook je baby wordt blij van communicatie en dus van oogcontact. Meestal vindt er eerst oogcontact plaats voordat je een praatje aanknoopt.


Het is een leuke en uitdagende manier om erachter te komen of iemand je leuk vindt. Krijg je een trage, broeierige en langdurige blik terug, dan zit je meestal wel goed. Zijdelingse korte blikken in elkaars richting zijn ook vaak positief. Waarom mannen zulke oelewappers zijn als het op flirten aankomt. Hoe het komt dat een man die je leuk vindt, doet alsof hij je wil helpen.


Wat HET geheim is van een man die je overal gelijk in geeft. Voor veel mensen is het moeilijk om oogcontact te maken. Graag geef ik belangrijke aanwijzingen aan de hand van een ingestuurde vraag. Toch is oogcontact maken erg belangrijk. Talloze vragen ontvang ik over vrouwen versieren.


Zowel vragen over specifieke situaties met een vrouw als de meer algemene vragen over flirten en verleiden. De lichaamstaal van vrouwen lezen bij het flirten. Zelfs in de oudheid wist men al dat je aan de bewegingen van een vrouw kunt zien of ze wel of niet geïnteresseerd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts