vrijdag 17 juli 2015

Feest op de dijk 2019 artiesten

Feest op de dijk is een gratis muzikaal event dat tijdens de zomer doorgaat aan de kust. Optredens van Vlaamse artiesten. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen.


Feest op de Dijk ’ is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent, en wie nog nooit is langsgelopen, moet daar deze zomer werk van maken. Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn als vorig jaar, want dan wordt ‘ Feest op de Dijk ’ weer een voltreffer. House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. Het succes van Feest op de Dijk zit hem in de actieve spelletjes, kidsentertainment en de optredens van bekende artiesten. Vaste waardes deze zomer zijn De Romeo’s.


Chris, Davy en Gunther komen ons publiek al opwarmen voor jaar De Romeo’s, een gebeuren dat ze dit najaar vieren met drie unieke theaterconcerten. De gouden formule van J19nu met muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden. Op juni is het feest voor de 43e keer op de IJsselmeerdijk bij Espel. Tientallen gemeentes zouden zich hebben aangemeld voor ‘Sterren Muziekfeest Op Het Plein’. Woensdag juni op Raadhuisplein in Waalwijk.


Feest op de dijk 2019 artiesten

De line-up is nog niet bekend. Op vrijdag juni trappen we af met een dik feest. Met fantastische acts op verschillende podia! Deze zomer kan je op ‘ Feest op de Dijk ’ genieten van Lindsay, Filip D’Haeze en De Romeo’s.


Voor het nieuwe seizoen van ‘Live At’ treden de. De Dijk heeft verschillende shows aangekondigd! Light Verse Festival tijdens Live At Amsterdamse Bos met Katinka.


Nu zondag en tijdens het bouwverlof zijn alle toonzalen open! Ook hier zie je dat vriendschap en respect voor elkaar een belangrijke succesfactor van dit evenement is. Let wel de artiesten moeten maar liefst avonden optreden en vrij intensief met elkaar optrekken.


Dit feest is een van de grotere house feesten tijdens ADE. Geniet de volle twaalf uur lang van de lekkerste feel good house. Artiesten Nieuws gebruikt. Ik ben geen Dijk -kenner, maar heb toch al een behoorlijk aantal albums beluisterd.


Bewoners uit de buurt en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij de zorg- en welzijnsorganisaties aan de Dijkweg zijn allen welkom op deze middag. Ondanks de drukte op de Dijk is het feest rustig verlopen. Door het mooie weer was er een prachtige zonsondergang. Een groot deel van de bezoekers bleef lang buiten genieten van het weer, het optreden van Polderrad en het dweilorkest de Feintsjes. Het dweilorkest bracht veel.


In de afgelopen jaar hebben diverse artiesten op ons podium opgetreden. Tegenwoordig richt Sunsation zich vooral op Dance en Nederlandstalige muziek. Een unieke show vol entertainment, animatie en vooral heel veel muziek!


Feest op de dijk 2019 artiesten

Vanaf 15ukunnen bezoekers er terecht aan standjes, kraampjes en voor verschillende activiteiten. Voorverkoop Line-up: De Dijk. Alle lof voor de initiatiefnemers van dit evenement. Op de website en in het programmaboekje kan een ieder het programma zien en het belooft, zoals u van ons gewend bent, een prachtig feest te worden!


Het zal weer een feest van ontmoeten en begroeten, verbinding en plezier worden! Rechts is entree de witte trap aan de zijkant van het gebouw! Winterperiode: Parkeren voor de deur mogelijk. Na het zomerseizoen is de haven leeg en staat de slagboom open.


Niet keer, niet keer, maar keer per jaar staat ’t Weitje in het teken van Feest in Ermelo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts