vrijdag 10 juli 2015

Vrt verkiezingen

Waar u ook bent: vandaag hoeft u niets te missen van de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze nog volop stemmen aan het tellen, maar VRT -journalist Ivan Ollevier ziet toch al enkele trends: De eerste is dat de brexitparty van Nigel Farage een stevige winst binnenhaalt. Maar dat is nog maar voorlopig. Wat je ook ziet, zijn de liberaal-democraten en die zouden het ook behoorlijk goed doen. Met deze app update krijg je toegang tot het audio aanbod van VRT NWS.


De drie verkiezingen gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Er wordt met ‘ Kies 19’, een aanbod. Een representatief staal van de bevolking bevragen is een. Op deze pagina vind je het Vlaams, federaal en Europees politiek nieuws.


Onderzochte periode: van juli (1dagen voor de verkiezingen ) tot en met 24. Zeker tijdens zomer als er minder volk is bij politieke cel en dus mensen worden ingezet die onvoldoende beslagen zijn in het onderwerp, klinkt het in een intern document. Dat is nu helemaal zeker na een stemming in het Europees parlement in Straatsburg. Stel hier jouw vragen over de verkiezingen aan VRT NWS-journalisten Bart Verhulst en Tim Verheyden. Verkiezingen bij VRT NWS één.


De zevende dag heeft op. VRT NWS brengt je op een gebruiksvriendelijke manier het meest recente, betrouwbaarste en belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. We zoomen ook dieper in op items door achtergrondverhalen, analyses van onze vele experten en opiniestukken. Altijd helder uitgeleg zowel in tekst als in video.


These actors demand that the VRT leave the qualitative journalism to paid journals and just produce short facts-only reports (with minimal opinions). Papers like DeMorgen, De Standaar and De Tijd try to force readers who want qualitative content to move away from VRT and to their paid subscriptions instead. Op deze dag werden 1leden van de Kamer van volksvertegenwoordigers verkozen in elf kieskringen: één per provincie en de kieskring Brussel-Hoofdstad. Exclusief voor abonnees VRT trekt lessen na verkiezingen : 1. De N-VA staat klaar met een ijzersterk team en een stevig onderbouwd programma.


Vrt verkiezingen

Gisteravond is de laatste rechte lijn naar de verkiezingen ingezet met de start van Iedereen kiest. Vlamingen deden al een voorstel op jijkiest. Dit zijn de opvallendste momenten uit de eerste aflevering.


In oktober van datzelfde jaar stemmen we ook nog eens voor de gemeente- en provincieraad. Om de hoeveel tijd moeten we naar de stembus? Naast de resultaten per lijst en per kieskring biedt de site ook de zetelverdeling in het Vlaams Parlement en de namen van de verkozen parlementsleden.


Vrt verkiezingen

Net omdat je zo belangrijk voor ons bent, dragen wij zorg voor jouw privacy en gegevens. Bij de VRT sta jij centraal. Om alles veilig, transparant en makkelijk te laten verlopen, ontwikkelden wij het VRT -profiel.


Learn about working at VRT. Join LinkedIn today for free. See who you know at VRT , leverage your professional network, and get hired.


Alle vier de peilingen, actueel en overzichtelijk op een rij. Dit peilingen-overzicht geeft een totaalbeeld van de actuele stand van zaken. De partijen worden geordend op basis van de uitslag van de laatst gepubliceerde peiling. In België kunt u deelnemen aan vijf verschillende verkiezingen. De organisatie van die verkiezingen ligt in handen van: de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken het Agentschap Binnenlands Bestuur van de Vlaamse overheid.


Help VRT NWS en De Tijd om politieke advertenties in kaart te brengen. Samen kozen zij 3gemeenteraden, stadsdistrictsraden, OCMW-raden en provincieraden. Nu alle stemmen geteld zijn, deelt het Agentschap Binnenlands Bestuur haar analyse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts