vrijdag 31 juli 2015

Gemeente wuustwezel uitleendienst

Gemeente wuustwezel uitleendienst

AED-toestellen in Wuustwezel. Weet waar je de toestellen kan vinden en red levens. De gemeente beschikt over heel wat materialen die ontleend kunnen worden door verenigingen.


Een volledige lijst kan je opvragen bij de uitleendienst. De materialen kan je zelf komen halen en terugbrengen of je kan hiervoor beroep doen op de uitleendienst. De aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst.


De activiteit moet plaatsvinden op het grondgebied van de gemeente Wuustwezel. Als je materiaal wil ontlenen, doe je de aanvraag ten laatste dagen voor de verlangde ontleendatum als je de materialen zelf kan komen halen en terugbrengen. Als de uitleendienst de materialen moet brengen, moet de aanvraag ten laatste dagen voor de ontleendatum binnen zijn. De ontleende materialen worden met zorg en respect behandeld.


Ze worden proper, ordelijk en netjes gestapeld meegegeven of klaargezet. Men kan er meteen controleren of het gevraagde materiaal op de gevraagde datum vrij is. Ook in dat geval is de reservatie pas definitief nadat de uitleendienst je een schriftelijke of elektronische bevestiging stuurde. In de gemeentelijke uitleendienst kan je tal van materialen uitlenen, een lijst vind je onderaan in het uitleenreglement. Maar, enkel verenigingen en wijkcomités die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad en Brechtse onderwijsinrichtingen kunnen gebruik maken van de uitleendienst.


We bieden contracten van bepaalde (maanden) én onbepaalde duur aan. Aarzel niet om ons een sollicitatiebrief te sturen! Bestickerd met de nieuwe huisstijl is dit een exemplaar waar de medewerkers erg trots op zijn.


Inleiding Beste Kampeerders, Wij vinden het tof dat u Wuustwezel uitgekozen hebt als kampplaats. Onze gemeente heeft alles om er een toffe ontspannende vakantie van te maken. Met stickers in de huisstijl is dit een exemplaar waar de medewerkers erg trots op zijn. Toch blijft Wuustwezel voor uw groep een beetje het onbekende en dat is plezant, zo kunt u het ontdekken.


Soms kan dit echter ook een nadeel zijn, zeker wanneer er zich iets onverwachts voordoet een ziekte, een ongevalletje, iets vergeten enz. Deze brochure zal u helpen om vlugger uw weg te vinden in onze gemeente , letterlijk en figuurlijk. Door de gemeente Brecht worden via de gemeentelijke uitleendienst materialen ter beschikking gesteld aan een gelimiteerde lijst van organisaties.


De organisatie die gebruik maakt van de materialen van de uitleendienst verbindt zich ertoe deze materialen in geen geval uit te lenen of te verhuren aan derden. Nieuwe account aanmaken. Sportdienst Wuustwezel. Elke vereniging zijn eigen evenement langs onze invalswegen kan bekendmaken. De uitleendienst maakt dit voor je in orde.


Toen de wagen woensdag geleverd wer waren de medewerkers van de uitleendienst zeer enthousiast. Ze zijn blij dat ze met dit pronkstuk de verenigingen uit Wuustwezel van dienst mogen zijn. De bestickering toont enkele grote evenementen uit de gemeente zoals de Bloemencorso, de Zandbergrun, de Dorpsdag en de Sterke Peer triatlon. Door de verbouwingen aan de bibliotheek is ook de uitleendienst voor kledij van toneelvereniging Sterlicht vernieuwd.


Onze lokalen bevinden zich in een doodlopende straat. Op een afstand van 5meter bevinden zich bossen en een sportterrein. Ons terrein is ongeveer hectare groot.


Het Rode Kruis van Wuustwezel heeft een uitleendienst waar je terecht kan voor krukken, een rolstoel en andere hulpmiddelen. Heel simpel: je haalt de aankondigingsborden op bij de uitleendienst ,. Gent is de ideale bestemming voor een bruisende stedentrip of een last minute weekendje weg. Ontdek alle tips op de website van Visit Gent.


Bekijk je de website in het Frans, Duits of Engels, dan krijg je een selectie van relevante. Wauw wat een pronkstuk! De nieuwe wagen van de uitleendienst zie je binnenkort in het straatbeeld verschijnen. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de CM - Christelijke Mutualiteit in Wuustwezel.


Toneelkring Sterlicht stelt haar kledij ter beschikking voor carnaval en start met een uitleendienst in de bibliotheek. Iedereen kan er elke donderdag tussen en 19. Voeg Gemeente Heers - Jeugddienst toe aan een favorietenlijst. Welkom op de website van de provincie Antwerpen.


Gemeente wuustwezel uitleendienst

Gelieve een lijst aan te maken. Alle informatie over de provincie Antwerpen en haar aanbod vind je hier terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts