woensdag 8 juli 2015

Groen en roze combineren interieur

De kleur geeft warmte en door de verschillende tinten is er altijd wel één die bij jouw interieur aansluit. Combineer het met hout, gou zwart-wit, ton sur ton of gebruik de kleur om een mooi detail uit te lichten. Al jaren is groen één van mijn favoriete kleuren in het interieur. Van mintgroen tot zeegroen tot flesgroen, ik vind het allemaal even geweldig. Na een tijdje in een witte woonkamer met één roze muur te hebben geleef besloot ik dan ook al gauw om een andere muur groen te maken.


Groen en roze combineren interieur

Prima combinatie met de oudroze muur. Elke roze tint heeft zijn eigen effect op het interieur. Vandaag kijken we naar verschillende interieurs die allemaal iets roze in zich hebben.


Daarnaast lezen we ook over het effect van roze in een interieur en kijken we naar leuke producten in het roze. Groen met roze is ook een gave combinatie! Net zoals in de natuur groene bladeren combineren met elke kleur bloem zo kun je eigenlijk ook in je interieur elke kleur wel combineren met de kleur groen.


Een roze interieur kan dus vele kanten op met bijvoorbeeld een dusty pink, een pastel roze , een bloesem roze of een oud roze. De naam is natuurlijk te danken aan de groene olijf. Het is een mooie natuurlijke kleur die tussen groen en bruin zit, en tegelijkertijd ook een beetje gelig.


Omdat het een groentint is, zou je misschien niet zeggen dat het een veelzijdige kleur is. Ontdek en bewaar ideeën over Groen interieur op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Groene slaapkamers, Groene slaapkamer decor en Smaragdgroene slaapkamer. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Aan de hand van deze tips kan je nu zelf kleurencombinaties samenstellen die perfect passen bij je bestaande meubels en persoonlijke stijl.


En dat is extra handig om te leren nu we weten dat blauw waarschijnlijk nog wel een jaartje trendy blijft. Daarom een lijstje: met deze kleuren kun je blauw combineren in je interieur. Kies voor een moderne en elegante slaapkamer lichte tinten roze en vermijd zeer donkere tinten, zoals fuchsia, snoeproze of felroze.


De zalmroze is dit jaar erg in de mode in interieur en mode. Harmonieus interieur met een combinatie van grijs, roze , blauw, geel en wit. Grijs is gemakkelijk te associëren met alle kleuren, wit en zwart. Daarom is er altijd wel een kleur groen te vinden die bij uw interieur past. Groen zorgt voor balans en rust en daarnaast is het een kleur die staat voor optimisme en vertrouwen.


Groen kan u energie geven en aanzetten tot actie. De mooie warme kleurtint staat bijvoorbeeld erg mooi bij wit, zwart en grijs. Maar ook andere kleuren, waarvan je niet zou verwachten dat het een goede combinatie zou vormen passen er heel mooi bij. Denk aan blauw, groen , bruin, en zelfs roze kan erg mooi bij okergeel staan. Paars, groen en oranje is ook geen geslaagde combinatie.


Bruin, zwart, wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren.


Vooral Jade groen staat ontzettend mooi bij roze. Het fijne van de kleur roze is dat je het ook gewoon met denim kunt combineren. Iedereen heeft wel een spijkerbroek in zijn kast liggen en daarom is roze ook een hele makkelijke kleur om te combineren.


Wil je het roze heel erg op laten vallen? Okergeel en blauw zijn hele contrasterende kleuren, waardoor ze goed bij elkaar staan. Oker en navy blauw geven jouw interieur zelfs een onverwachte klassieke wending.


Groen en roze combineren interieur

Precies how we like it. In het bovenstaande kleurenpalet zie je dat oker perfect matcht bij natuurlijke kleuren als groen , blauw en bruin. Gebruik in het interieur van groen met een zachte roze zorgt voor een heldere en gezellige sfeer in de kamer.


Het kan groen -gele, groen -groene tonen, enz. Bovendien is deze combinatie verfrissend en stimuleren en vooral - het verhoogt de gemoedstoestand. Creëer je voor de koude winterdagen een direct een warme sfeer in huis. Deze warme tinten combineren bijvoorbeeld prachtig bij een zacht grijze bank en houten wandmeubels.


Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer van je woning. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Eigenlijk is groen ook een aardetint, en daarom past deze kleur goed bij grijs. Ook kun je grijs in je huis prima combineren met groene planten, dit zal prachtig staan. Olijfgroen of bosgroen staan bijvoorbeeld prachtig bij grijs.


In een meisjeskamer komt roze vaak voor in combinatie met paars. In een grote open woning creëert fuchsia met wit een zeer sterk contrast en oogt zeer hedendaags. Roze in de meisjeskamer.


Als je roze met bruin of grijs gaat combineren , ga je het roze verzachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts