dinsdag 7 juli 2015

Lange relatie verbreken

Lange relatie verbreken

Je gaat je steeds frequenter afvragen of dit werkelijk is wat je wilt. Is dit het beeld van warmte en geborgenheid dat je voor ogen had? De relatie beëindigen om de gang van de dagelijkse routine te verbreken is erg verleidelijk. Een leven zonder elkaar? Welke beslissing je ook maakt, er zijn keiharde consequenties.


Consequenties die je niet helemaal kunt overzien. Wat als je besluit om de relatie te verbreken ? Het beëindigen van een relatie is een beslissing die je je altijd zult kunnen herinneren. Je kunt kampen met schuldgevoelens en faalgevoelens.


Of het nu de juiste beslissing was of niet, je zal het nooit vergeten. Natuurlijk is het vreselijk om iemand van wie je misschien nog steeds houdt pijn te doen. Maar vergeet niet dat je je partner op de lange termijn ook een dienst bewijst door het uit te maken.


Hoewel sommige mensen er anders over denken, kan het uitmaken van een relatie emotioneel net zo aangrijpend zijn als gedumpt worden. Je relatie loopt stroef. En je denkt erover om je relatie te verbreken. Vaak zijn het vrouwen die een relatie hebben met een man met autistische of narcistische trekjes.


Zeker als er kinderen zijn, kunnen slechte relaties extreem lang stand houden. Wanneer is het tijd om je relatie te beëindigen We weten allemaal dat sommige dingen in het leven nu eenmaal zo moeten zijn, maar hoe kom je er achter of iets zo moet zijn of juist niet zo moet zijn? We zullen uit moeten gaan van ons eigen oordeel, sommige partners horen in een relatie bij elkaar, anderen juist niet. Twijfels over de relatie.


Lange relatie verbreken

Zo mooi en zo heerlijk als het hebben van een relatie kan zijn, soms kom je in een situatie waarin je begint te twijfelen over de relatie. Die twijfels kunnen jouw partner betreffen maar ze kunnen ook op jezelf slaan. Het verbreken van een relatie met een persoon met wie je al lang samen bent kan extreem lastig zijn. Over het algemeen is het zo dat, hoe langer de relatie is geweest, hoe moeilijker het wordt om de relatie te beëindigen.


Is je lange relatie verbroken en heb je daar spijt van? Ontdek de redenen waarom. Als je hebt besloten dat je het uit wilt maken, kan dat veel stress geven, voor beide partijen.


Maar door de tijd te nemen om goed te overwegen of dit het juiste besluit is,. Objectief naar je relatie kijken Jennifer (29) heeft ook al lange tijd twijfels, maar krijgt de knoop maar niet doorgehakt. Ze baalt hier ontzettend van. Ik heb periodes dat ik denk: ja, hij is de ware, we hebben het ontzettend leuk. Het juiste moment om je relatie te verbreken , bestaat niet.


Ben je beiden vrij in het weekend? Kies dan voor de vrijdagavon zodat jullie rustig kunnen praten zonder dat je de volgende dag vroeg op moet. Hoe je het hem vervolgens vertelt, is erg belangrijk.


Doe dit in ieder geval niet voorzichtig. Dat doet alleen maar meer pijn. Relaties kennen hun lastige momenten, dat zal niemand ontkennen. Desondanks zijn er ook tekenen die zwaarder wegen dan slechts een dipje of een aantal donkere dagen.


Nou is het zo dat hij voorstelde om een lange afstandsrelatie te beginnen, maar eerlijk gezegd geloof ik daar niet zo in. Heb je nog tips voor me om zo’n relatie te laten werken? Ik heb wel een aantal tips voor je om ervoor te zorgen dat een relatie op de lange afstand (niet te verwarren met een LAT relatie ) WEL werkt.


Lange relatie verbreken

Jij gaat vreemd of hij gaat vreemd. Hou het gewoon lekker bij partner en kies! Niets maakt een relatie meer kapot dan het gebrek aan vertrouwen. Re: een lange relatie verbreken ? Dit is wat verliefd zijn op een ander over je relatie zegt.


Dan is er vast iets mis in je eigen relatie , zo wordt vaak gedacht. Maar meestal is het niet je relatie waaraan iets ontbreekt, zegt psychologe Mira Kirshenbaum, maar je léven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts