maandag 23 november 2015

Bnp afkorting

BNP De totale waarde van de drie productiesectoren die in een land in een bepaald jaar is voortgebracht. Het BNP wordt meestal uitgedrukt in dollars. Men werkt vaak met het ` BNP per hoofd van de bevolking` hiermee kan men de welvaart van twee of meer landen met elkaar vergelijken.


Bnp afkorting

Onbekend Het bruto nationaal product ( bnp ) is de totale toegevoegde waarde van alle goederen en diensten die in een bepaalde periode (meestal een jaar) door een bepaald land wordt geproduceerd: het bruto binnenlands product plus de door de staatsburgers in het buitenland verdiende primaire inkomens minus de door. French international banking group. BNP Paribas heeft vestigingen in bijna landen en heeft 184. Het is de waarde van alles wat in een jaar in een land wordt geproduceer bij elkaar opgeteld. De betekenis van afkorting bnp vind je op deze pagina.


Er werd betekenis van bnp gevonden in de woordenlijst. Andere afkortingen, definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Individual, family, entrepreneur, youngster, expat, small or large fortune.


Whoever you are or whatever you nee we stand by your side. We are your financial partner for all your dreams, plans and projects. The British National Party (BNP) is a far-right, fascist political party in the United Kingdom. It is headquartered in Wigton, Cumbria, and its current leader is Adam Walker.


A minor party, it has no elected representatives at any level of UK government. BIC (Business Identifier Code) is een internationale code die banken gebruiken voor het betalingsverkeer. Iedere bank heeft een eigen BIC. Daardoor komen internationale betalingsopdrachten automatisch bij de juiste bank terecht. De BIC wordt ook wel SWIFT-adres of SWIFT-code genoemd.


Bnp afkorting

Tegenwoordig wordt de term BNI hiervoor gebruikt. BNP is een veelgebruikte maat voor de omvang van een economie. Het BNI per hoofd van de bevolking is een maat voor de welvaart van een land. Het saldo van elke rekening die u wenst af te sluiten, moet nul of positief zijn. Als u al een zichtrekening hebt bij een andere bank, dan kunt u bij uw nieuwe bank beroep doen op de bankoverstapdienst.


Brain natriuretic peptide ( BNP ), also known as B-type natriuretic peptide, is a hormone secreted by cardiomyocytes in the heart ventricles in response to stretching caused by increased ventricular blood volume. Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. BNP stimuleert onder andere de urineproductie waardoor het hart wordt ontlast. Als het hart te zwaar wordt belast stijgt het BNP gehalte.


Bnp afkorting

Bij een normaal BNP is de kans op hartfalen zeer klein. Op deze pagina staat een lijst met veelgebruikte afkortingen en symbolen uit de algemene economie, bedrijfseconomie, marketing en beleggen. Wanneer je economische afkortingen mist, kun je onderaan de pagina reageren.


Wij voegen de afkorting zo snel mogelijk toe. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Sinds de introductie van de BNP (later gevolgd door de NT-proBNP) bepaling in het bloed wordt er vaak gebruik van gemaakt, gezien de diagnostische waarde van de test in het kunnen onderscheiden van patiënte die wel of geen hartfalen hebben. Initialism of British National Party.


The help is temporarily unavailable We are doing our best to restore it and apologise for the inconvenience. Verskillende verklarings vir dieselfde afkorting is byvoorbeeld meermale eerder volgens hul waarskynlike gebruiksfrekwensies gerangskik as alfabeties. Wat onses insiens moontlik die algemeenste verklarings is, is dus in baie gevalle (maar tog ook nie oral nie) eerste geplaas. Alle definities van BNP Zoals hierboven vermel ziet u alle betekenissen van BNP in de volgende tabel.


Weet dat alle definities in alfabetische volgorde worden weergegeven. BNP afkorting : bruto nationaal product nw het, ont. GDP n noun: Refers to person, place.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts