dinsdag 3 november 2015

Kreeft man gevoelens

Als man kunnen ze ondoorgrondelijk lijken, als vrouw is de kreeft vooral te herkennen aan een flinke dosis zorgzaamheid. Maar voor beiden geldt: sensitiviteit en echte emoties staan voorop. Al kunnen kreeften soms ook een tikkeltje humeurig zijn, omdat ze hun gevoeligheid soms doorslaat naar stemmingswisselingen. Het is voor mensen erg lastig om te snappen wie hij nu is.


Kreeft man gevoelens

Er zijn zoveel wisselende emoties, dat de gemoedstoestand van de man van zeer gesloten naar zeer open gaat. Hij is erg romantisch en zal proberen om u het hof te maken en je hart winnen met gulle gebaren en aandacht. De reden dat hij nooit direct me je is, is omdat hij een onderliggende angst voor afwijzing heeft. Hij staat open voor diepgaande veranderingen en leeft mee met gekwetste ego’s die door anderen beschimpt of ongenadig bekritiseerd worden of ongemotiveerde uitbarstingen moeten ondergaan. Nochtans kan dit enkel werken als ze vastbesloten zijn om een brug te slaan tussen hun tegengestelde persoonlijkheden en karaktertrekken.


In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de kreeft in de liefde. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een kreeft -vrouw of cancer- man ? Hij zal het er niet bij laten, hij heeft zijn zinnen op je gezet en probeert dan ook steeds toenadering te zoeken. Sex is voor hen een emotionele ervaring, dus laten ze hun meest gevoelige emoties de vrije loop. Wees niet verbaasd als de seks met een kreeft een heel spirituele verbinding tussen jullie heeft losgemaakt.


Jou staat een interessante rit te wachten. Hij kan zich niet voorstellen dat enkel het hebben van seks met een vrouw, moet er meer aan de hand te zijn, moet er romantiek. Je vindt elkaar aardig en begrijpt elkaar. Hoewel de Waterman een bovengemiddelde penis heeft, zijn zijn gevoelens er direct mee verbonden. En helaas heeft de Waterman erg veel gevoelens.


Zorg dat je de juiste sfeer creëert, want hij moet zich goed blijven voelen. Want als hij zich goed voelt, dan voel jij je ook goed. Om die reden vinden ze het vaak ook leuk om zelf te schrijven of toneel te spelen. In feite is één van de belangrijkste lessen die je moet leren hoe je gracieus kan ontvangen.


Kreeft man gevoelens

Mensen die je liefhebt en bewonderend kunnen je gemakkelijk beïnvloeden. Kreeft man is zo vasthouden dat hij er. Het is niet omdat een vertrouwenspersoon je van informatie voorziet dat een argument of een project als logisch beschouwd mag worden. Soms is ze humeurig, veranderlijk, sentimenteel, onzelfstandig, haar gevoelens schommelen.


Het hangt allemaal af van de keuzes die u in dit jaar maakt. Zorg ervoor dat u uw gevoelens uitspreekt en naar de gevoelens van uw partner luistert. Een kreeft man zijn gevoelens te trachten te ontfutselen is net zoiets als jezelf proberen te bevrijden uit een wurggreep.


Hij is romantisch maar soms wat wispelturig, soms poëtisch, maar soms is hij bang te klef over te komen en probeert hij zich wat macho te gedragen. De moeder speelt bij deze man een belangrijke rol. Het is een jaar waarin de materiële zaken wat meer naar de achtergrond verdwijnen. De Stier kan heel voorzichtig zijn om geen gevoelens te tonen. Het duurt een hele tijd om een persoon met dit teken aan te trekken.


Zo deal je het best met dit sterrenbeeld. Is je liefde geboren tussen juni en juli? Dat zijn gevoelige types die zich graag laten leiden door hun emoties.


Dat is binnen een relatie niet altijd even eenvoudig. Maar als je veeleisend bent en de baas wilt spelen dan ben je aan het verkeerde adres. Deze kan jou rusteloos maken en ook wisselvallig. Wees niet te streng voor je en bedenk dat jij nu eenmaal emotioneel, gevoelig en intens leeft. Dit gaat gepaard met goede en minder goede gevoelens.


Deze week is je intuïtie sterk en neem je veel gevoelens van mensen over. Sterrenbeeld Waterman in liefde, seks en relaties. Seksueel trekken mannelijke kankers lichte, mooie en ongeremde vrouwen aan. Uitstekende externe gegevens zijn echter alleen voldoende voor meerdere vergaderingen, als het meisje een man als persoon niet aantrekt, moeten lange-termijnrelaties niet worden verwacht.


Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW. COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Het vrouwelijke Schorpioen sterrenbeeld is de ultieme verleidende en flirtende vrouw.


Ze zal haar hart niet snel aan een man geven, omdat ze erg wantrouwend is. De man zal een reeks ‘mentale tests’ moeten doorstaan voordat de relatie solide en hecht zal worden. Ze toont het wellicht niet, maar ze verlangt naar een hechte en toegewijde relatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts