dinsdag 10 november 2015

Cgk haamstede

Wij hebben deze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u ongetwijfeld uw weg kunt vinden. De All-Together diensten zijn om 11. Tijdens de morgendienst is er kindernevendienst voor de kinderen van - jaar. Vooral in de vakantietijd vinden dan ook vele vakantiegangers de weg naar onze kerk. Mocht u naar aanleiding van deze site met ons in contact willen treden, dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.


Cgk haamstede

Direct daarna gaat u rechtdoor, het industrie-terrein Roterij op. Vervolgens gaat u twee keer rechts. Aan het einde van deze weg vindt u aan de linkerkant ons kerkgebouw. Op deze pagina kunt u eveneens de nieuwsbrief, het Getijde downloaden en de kerkdiensten live meebeleven.


CGK HAAMSTEDE , KERKWERVE EN ZIERIKZEE EVANGELISATIEWEEK Waar Centrum van Renesse Wanneer 11‐juli en 1‐aug (2x weken) Wat kinderwerk, sport‐ en spelactiviteiten, straatevangelisatie Wie nodig per team personen, totaal max. De Website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zierikzee. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Klik maar even lekker weg op de foto pagina. Misschien sta je er zelf ook bij?


Gezamenlijke dienst met CGK Zierikzee. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk. Fijn dat u onze website gevonden hebt! Welkom op de site van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Biezelinge.


De Ontmoetingskerk in Haamstede wil u op donderdagavond mei van harte uitnodigen voor onze jaarlijkse perkplantenactie. Kwekerij de Tol, Donkereweg te Schuddebeurs, om onder het genot van een kopje koffie of thee uw perkgoed zelf uit te komen zoeken. Moreover, we offer objective information, because this website is not part of a municipality, travel agent or tour operator. Burgh Haamstede has to offer.


De volgende Chris­te­lijke Gerefor­meerde Kerken liggen in de buurt van een grote haven. Hier kunt u de zondagse dienst bijwonen. Zoekt u een kerk die niet in de lijst staat, volg dan de link naar alle Chris­te­lijke Gerefor­meerde Kerken onderaan deze pagina. Kerkwerve, een klein dorpje in de “Platte van Schouwen”. Door krap duizend mensen bewoond.


De CGK Middelburg is een gastvrije kerkelijke gemeente midden in de historische binnenstad van de Zeeuwse hoofdstad. Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda.


Daar gaan ze de kinderen, gezinnen en projecten bezoeken die wij als CGK Zierikzee financieel ondersteunen. Deze dienst begint om 11. HAAMSTEDE - Op de zondagen van deze All Together-diensten zal er in Haamstede één dienst worden gehouden. Voeg u bij Hem, bij de levende steen, en laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voor de bouw van een geestelijke tempel.


Vorm een heilig priesterschap om geestelijke offers te brengen die Go dankzij Jezus Christus, welgevallig zijn. Een kerk met hart voor de stad. De Christelijke Gereformeerde kerk in Zwolle wil een open kerk zijn voor de stad. Hart voor Zwolle krijgt handen en voeten in activiteiten met en voor de jongeren, senioren, dak- en thuislozen en hulpzoekenden.


Daarmee een van de kleinste plaatsen van Nederland met een Christelijke Gereformeerde Kerk. De Gereformeerde Kerk Haamstede e. GKH) is een PKN-kerkgemeente met ca. De gemeente heeft een levendig karakter, kent een groot aantal actieve vrijwilligers en heeft een platte organisatiestructuur. Cgk Haamstede jaar De christelijke gereformeerde kerk van Haamstede herdenkt deze maand haar vijftigjarig jubileum.


Mega Filmes - Assistir Filmes Online - Ver Filmes Dublado. Obrigado pela sua preferência. Bekijk voorganger op kerktijden. Als predikant verbonden aan: Chr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts