dinsdag 24 november 2015

Evenementen nieuwpoort 2019

Evenementen nieuwpoort 2019

Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Voor de stedelijke vismijn wordt op het gehele kaaiplein een smoefelmarkt ingericht. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Bekijk informatie over evenementen en tickets.


Evenementen nieuwpoort 2019

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Overslaan en naar de inhoud gaan. Sportpaleis Antwerpen - Merksem. Kaarten kosten 2 3 en euro. Vroegboekkorting tot en met 28.


Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van euro per ticket aangerekend. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Met talrijke evenementen en winkels, valt er altijd wel wat te doen.


Op de kerstmarkt van De Panne staat gezelligheid centraal: een feeërieke kerstverlichting, vrolijke kerstchalets uitgebaat door de lokale verenigingen én elke dag een mooi optreden of leuke animatie. Ontdek de verschillende activiteiten en evenementen in Oostende. Champagne aan de Noordzee, dat kan alleen in Middelkerke zijn. Al jaren lang gaat een sterke delegatie ambachtelijke champagneboeren uit de streek van Epernay naar De Branding.


Nieuwpoort met de toepasselijke naam Harbor Edition! Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons werden meegedeeld. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. Blankenberge sluit het zomerseizoen traditiegetrouw af met de bloemenstoet. Ook dit jaar (mei) werd biddend en zingend stil gestaan bij het ‘geroepen zijn’.


Lang leve een ontspannende en leuke vakantie aan zee ! Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Tijdens de rustige rally genieten de deelnemers elk in hun eigen tempo van de landelijke dorpjes in de omgeving. De route loopt langs de mooiste wegen van de Westkust en de achterliggende polders.


In het vestingstadje gaan woensdag december honderden kaarsen aan achter de ramen in het historische stadscentrum. Dan wordt ook de grote Kerstboom ontstoken: klokslag 19. De stoere trappers vertrekken in de nacht van vrijdag op zaterdag naar België om met minimale nachtrust, koolhydraatrijk gevoed weer huiswaarts te fietsen. Last Post- en Kerstverlichtingstocht. Verder vind je alle belangrijke evenementen die herinneren aan Wereldoorlog I, een.


Quidem voluptate natus saepe? Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) De Panne. Mis je nog een evenement, laat het ons weten!


Mag ik jullie vragen om jullie evenementen door te mailen op volgend e-mail adres: carnaval. Het jaarlijkse Garnaalfeest is een ode aan de zee en de garnaal met centraal de garnaalvissers te paard. Tijdens het weekend zijn er tal van activiteiten met in het bijzonder de Garnaalstoet op. On June 20th, our 3rd LCL North Sea Regatta took place.


Evenementen nieuwpoort 2019

It was a great event with yachts participating in the regatta. Of course, the event was more than just sailing. Fietsen langs de Ijzer richting Diksmuide of tussen de Polders en duinen door naar Veurne.


Het ruige terrein van de Siemes afgraving in Weeze is het perfecte decor voor het outdoor spektakel dat jaarlijks in Weeze neerstrijkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts