dinsdag 29 augustus 2017

Algemene kennis quiz 2018

Algemene kennis quiz 2018

Algemene kennis quizzen - Wat weet je? Ben je een echte allesweter? Een bosbran hoogst waarschijnlijk aangestoken, veegde op enkele minuten tijd een gans dorp van de kaart. Er vielen tientallen doden, waaronder Belg.


Algemene kennis quiz 2018

Graag de naam van dit dorp. In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz! Quizvragen met antwoorden over algemene kennis. Volgens een oud gezegde leiden alle wegen tot een hoofdsta welke?


De eer aan Martijn Vogel om dit jaar de musical kennis van diverse musicalsterren te testen tijdens het jaarlijkse Musical Awards Gala in. Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. De leukste online quiz. In welk land werd de organisatie Greenpeace opgericht? Wat is de meest populaire en bekendste auto programma?


Van welke land was vroeger Winston Churchill premier? Hoe noemt men de angst voor hoogtes? Welke munteenheid gebruikt men in Japan? Hoeveel sterren heeft de EU vlag? Dit is Ronde van de Voorbeeld Pubquiz van Number 42!


De totale voorbeeldquiz bestaat uit rondes, met in totaal 1quizvragen. Dit is natuurlijk gewoon een algemene kennis vraag. ALGEMENE KENNIS Vasvra 1. Beantwoord die volgende vrae: This quiz is timed. The total time allowed for this quiz is minutes.


Please enter your name. Deel mijn score Deel deze quiz. Benieuwd of jij het wel weet! Een quiz -spel om met het hele gezin plezier mee te hebben en om van te leren.


Een verslavend en leuk quizje met vragen die steeds worden bijgewerkt, zodat je blijft spelen. Wat zijn de zintuigen van een mens? Kun jij ze allemaal oplossen?


Algemene kennis quiz 2018

Deze keer hebben we meneer De Vries’ algemene kennis getest, daarna hebben we nog even gekletst over zijn middelbare schooltijd. Op het moment dat we binnenkwamen, werden we hartelijk ontvangen met een grote pot snoep. Het nakijken mag je ook zelf doen. Maar het testen (en verrijken!) van je kennis gaat met onze online pubquiz zeker lukken! Deze XL-voorbeeldquiz telt maar liefst rondes van vragen.


Van algemene kennis tot muziek. Van reguliere vragenrondes tot een voorbeeld van wat je tijdens een corporate quiz mag verwachten. In welke provincie ligt het natuurgebied Friese Veen? Hoe heette de poes van Jip en Janneke? Een Tomahawk is een kruisraket, maar.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Elke Belg in hart en nieren kent zijn pappenheimers. Test het met onze quiz ! En ook al zijn we van nature een bescheiden volk, af en toe doet het deugd om je kennis. Hoe groot was de harde schijf van de eerste computer?


Bij welke computerspel. Heb je algemene vragen nodig voor jouw quiz of wil je jouw algemene kennis testen? Hier kan je algemene quizvragen vinden en een online algemene kennis quiz spelen.


Toplijster heeft een categorie algemene kennis die je hierop voorbereiden! Zoek je weetje uit en vorm deze om tot een geschikte quizvraag voor kinderen of volwassenen. Van waar is de leuze één voor allen, allen voor één!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts