dinsdag 1 augustus 2017

Anonieme beller blokkeren vaste telefoon

Anonieme beller blokkeren vaste telefoon

Ik vond dat ook vervelen maar gelukkig had ik de mogelijkheid om anonieme bellers te blokkeren op mijn Siemens Gigaset SL910H. Blokkeren van inkomende telefoonnummers? Kan ik binnenkomende anonieme telefoonnummers.


Je kunt wel zelf het nummer laten blokkeren via je toestelinstellingen. Niet altijd traceerbaar. Het is helaas niet altijd mogelijk een ongewenste oproep te traceren. Met Nummerblokkade kun je uitgaande telefoongesprekken blokkeren.


Dat kan alleen voor anonieme nummers. Wil je inkomende gesprekken blokkeren ? Inkomende gesprekken van buitenlandse telefoonnummers blokkeren is helaas niet mogelijk. Word je telefonisch lastiggevallen?


Anonieme beller blokkeren vaste telefoon

Je kan bepaalde groepen telefoonnummers in MijnKPN blokkeren. Opgelet: je krijgt dan geen oproepen meer van bedrijven die met een telefooncentrale werken, zoals je ziekenfonds, je elektriciteitsleverancier of andere handige diensten. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot het blokkeren van nummers.


Veel van dit soort diensten kosten maar een paar euro per maand en worden per maand gefactureer maar de opties variëren per provider. Heeft vaste telefonie van KPN. Is de beller überhaupt nog te achterhalen? Daarvoor kon je eigenlijk niet iemand te blokkeren , behalve via een jailbreak of andere ingewikkelde manier. In de nieuwere versies van iOS is het echter zo gepiept.


Dat u wordt lastig gevallen door een anonieme beller. Wanneer u wordt lastig gevallen. Geef aan op welke tijdstippen en data dit tot nu toe gebeurde. Vermeld uw eigen gegevens en telefoonnummer waarop u wordt lastiggevallen.


Zo heb je er een stuk minder last van. Raadpleeg daarvoor de handleiding van uw toestel of vraag aan uw telefoonprovider wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook zelf kiezen of uw gegevens al dan niet vermeld. Als het om een anoniem nummer gaat, kun je deze overlast bij Telfort melden, zodat er een onderzoek ingesteld kan worden naar de persoon die je lastigvalt. We kunnen je helpen bij het zoeken naar een oplossing.


Als er tenminste keer ongewenst contact is geweest vanaf hetzelfde nummer, stellen we een onderzoek in. Dat kan bij gesprekken waarbij je minimaal seconde in verbinding bent geweest met de beller. Identificeer de beller. Dien dan het formulier voor een klacht met betrekking tot kwaadwillige oproepen in bij de. Het vaste nummer van uw laatste beller kunt u achterhalen met Ken-Je- Beller (als het een gekend nummer is).


Wilt u geen commerciële oproepen krijgen? U kunt u inschrijven op de Bel mij niet meer lijst. Vervelen die ongewenste telefoontjes van telemarketeers. Via het Bel-me-niet Register of Onderzoeksfilter kun je vaste of mobiele telefoonnummer(s) eenvoudig laten blokkeren voor oproepen van telemarketing- en onderzoeksbureaus. Bedrijven kunnen je dan niet meer ongevraagd bellen.


Ik heb de telefoon al eens opgenomen en gezegd dat ze moeten ophouden met bellen. Ben nog nieuw op dit forum dus ik weet niet of ik het nummer zomaar mag geven. Dan komt er geen antwoord.


Als het niet zo mag, dan moet iemand er mij maar op aanspreken. Ben benieuwd of er nog mensen zijn die van dit nummer last hebben. Elke oproep die niet geïdentificeerd wordt op het scherm van je telefoon wordt automatisch geweigerd. De anonieme beller ontvangt dan een melding dat zijn oproep geweigerd werd en dat hij je kunt terugbellen als hij de functie waarmee hij zijn nummer verbergt, uitschakelt. Aangezien het voor uitgaande gesprekken kan zie ik niet in waarom het niet voor inkomende gesprekken kan.


Anonieme beller blokkeren vaste telefoon

Dit zou immers heel wat ( telefoon )stalking kunnen voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts