maandag 28 augustus 2017

Huis van de stad lommel

De stad Lommel gaat over tot de verkoop van een aantal bouwkavels gelegen in de verkaveling “Kempensestraat – fase 1”. In het gebouw vind je tal van kunstwerken. Glaskunst, kunstwerk van Jef Geys, Delphine Boël en andere gerenommeerde kunstenaars. Weinig gemeenten in Vlaanderen hebben een gemeentehuis dat zo open, transparant en duurzaam is als het Nieuw Administratief Centrum (NAC) in Lommel. Huis van de Stad Lommel , Lommel.


Huis van de stad lommel

Meer dan 1personeelsleden van de stad , het OCMW en de brandweer namen een. De negen zalen van het monumentale pand uit de zestiende eeuw stralen stuk voor stuk een andere sfeer uit. Een inspirerende en transparante omgeving voor de stedelijke administratie, waar (glas)kunst prominent aanwezig is. Maak leuke foto’s van de festivalzomer van Lommel Leeft, de mooie Lommelse natuur, sfeerbeelden van onze gezellige winkelstraat of de sfeervolle terrassen. Het is opgetrokken uit glas en travertijn, en bestaat uit vier vleugels, die door binnentuinen van elkaar zijn gescheiden.


De gunstige ligging van Lommel en het aanbod van zeer goed uitgeruste bedrijventerreinen garanderen dat de economische ontwikkeling ook in de toekomst aanwezig zal blijven. Waarom geen uitdaging aangaan bij de stad Lommel ? In de algemene administratie, of bij de sportdienst, het cultuurcentrum of de bibliotheek? Learn about working at Stad Lommel.


Huis van de stad lommel

Join LinkedIn today for free. See who you know at Stad Lommel , leverage your professional network, and get hired. Joseph Claes en Maria Slegers. Ook de stad Lommel kent een sterke groei. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Lommel and beyond.


Ben en Nathalie winnen etentje van stad. Lommel Op een jaar tijd waren er in Lommel maar liefst 1huwelijken. L-TV is uw nieuws site uit de regio Lommel , u komt hier alles te weten over de laatste gebeurtenissen en.


Huis van de stad lommel

Dit is de officiële pagina van de stad Lommel. Bekijk gegevens van STAD LOMMEL uit Lommel of van alle andere bedrijven uit de sector Autonome publieke instellingen. De druk bezochte dienst bevolking zal op dinsdag doorlopend open zijn. Este Pin foi descoberto por Coveted Magazine.


Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest. De Kolonie, Archeologisch en Historisch Museum te Lommel -Kolonie, onderdeel van Museum Ons. Vriendelijke mensen City Hall in Lommel , Limburg. Seijs en de stad Lommel organiseren de vernissage van Zelf. Er wordt werk tentoongesteld van Katrin Dekoninck en Philip Wiesman.


Blijf op de hoogte van Stad Lommel. Bekijk meer informatie over Stad Lommel , vind en solliciteer op vacatures die aansluiten bij uw vaardigheden, en maak connecties met mensen die u kunnen helpen uw volgende carrièrestap te zetten. En Lommel beantwoordt aan alle voorwaarden, dus ontvingen ze ook het plakkaat! De stad gaat daarbovenop het engagement aan om de bevolking te sensibiliseren en samen met de lokale Rode Kruisafdeling opleidingen aan te bieden aan de bevolking. Deze opleidingen zullen gespreid worden over een periode van twee jaar.


Na een aangename werkvergadering was het de bedoeling om ook het asielcentrum op het Parelstrand te bezoeken : de toegang aan de delegatie met dhr. Proficiat Mauro Verdonk! Kinderburgemeester gekozen.


Mauro zit in het 5e leerjaar van basisschool Den Heuvel en hij volgt Lander Verduyckt van basisschool Balu op. Antwerp Ghostwalk Antwerpse Spookwandeling: Deze geleide avondwandeling door de oude stad is een reis doorheen de donkere geschiedenis van Antwerpen. Lommel is a municipality and a city in the Belgian province of Limburg. Lommel is een bruisende en groeiende stad met een goede mix van groen, industrie, handel en horeca…maar Lommel is vooral. Je winkelwagentje is leeg.


Auteur: DUBOIS, Marc e. HUIS van de STAD LOMMEL. De ingang ligt aan de Klachtloopstraat en dan daaruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts