donderdag 24 augustus 2017

Als een man je stiekem leuk vindt

Stel je eens voor dat je een bepaalde man leuk vindt. Je staat nét iets langer voor de spiegel en doet je mooiste kleren aan in de hoop dat hij jou ziet staan. Als je hem dan voorbij loopt, lijkt hij je wel interessant te vinden… Of iets dergelijks… Erg duidelijk is hij in dit geval. Als een man je stiekem leuk vindt zal hij glimlachen als hij naar je kijkt Nog een voorbeeld van lichaamstaal als een man je stiekem leuk vindt heeft een verband met hoe zijn gezichtsuitdrukking verandert als je de kamer binnenkomt of als je langs hem loopt.


In dit artikel leg ik je allereerst uit hoe je erachter kunt komen of een man je leuk vindt in de zogenaamde “versierfase”, helemaal aan het begin. Hier kan je heel mooi aan zien of een man je aantrekkelijk vindt. Als hij een gesprek met je heeft en zijn ogen langzaam afdwalen, dan weet je hoe laat het is. Kijkt hij over je schouder naar de vrouw achter je , dan is dat geen goed signaal. Alhoewel dat de natuurlijke gang van zaken is en het niet zoveel betekent.


Krijg je het ene moment het idee dat je verliefdheid wederzijds is, negeert hij je het volgende moment. Wij hebben tekenen op een rijtje gezet waaraan je kan merken dat een man je leuk vindt. Wie hij ook is, je wilt er beslist achterkomen of hij denkt dat jullie gewoon maatjes zijn of dat hij iets anders van je verwacht. Als je wilt weten of een jongen je leuk vindt , moet je letten op wat hij zegt en doet als je met elkaar omgaat.


Hoe leuker hij je vindt , en hoe verliefder hij wordt, hoe liever hij je wil. Wanneer je merkt dat hij meer tijd met jou wil doorbrengen dan jij met hem, weet je zeker dat hij je leuk vindt. Ook al doet hij verder af en toe lomp tegen je. Hij raakt je steeds “toevallig” aan.


Dit kan bijvoorbeeld je hand vasthouden zijn, een arm om je heen slaan als jullie naast elkaar lopen of simpelweg subtiel zijn hand op je schouder leggen als jullie staan te praten. Als hij je aantrekkelijk vindt zal hij (op een respectvolle manier) proberen om de aanraakbarrière te verbreken. Dit is voor een man ook vaak een manier om te testen hoe jij op hem reageert, voordat hij een stapje verder durft te gaan. Wordt hij rood en kijkt hij weg? Hij vindt je leuk maar is onzeker.


Het is voor een man niet makkelijk om te begrijpen of je ook interesse in hem hebt. Door terug te glimlachen of een gekke bek te trekken geef je hem het signaal dat je openstaat voor oogcontact. Wees dus niet te terughoudend met oogcontact als je iemand stiekem wel ziet zitten.


Je komt er maar niet achter, vindt hij jou nu wel of niet leuk ? Als je zelf de kriebels in je buik hebt, raak je van alle woorden en gebaren in de war. Lichaamstaal kan heel veel verraden als je je afvraagt of een jongen je leuk genoeg vindt om je een keer mee uit te vragen. Experts op het gebied van lichaamstaal geloven dat vrouwen wel tekens in de lichaamstaal hebben om mannen te laten zien dat ze geïnteresseerd zijn, maar dat er bij mannen slechts tekens te zien zijn.


Test aan de hand van deze punten of hij jou leuk vindt. Zelfs als je hem niet leuk vindt kan het. Ook al overlaadt een man je met aandacht en geschenkjes, als hij je niet opneemt in zijn leven, bestaat de kans dat hij het niet zo serieus met je meent. Ben je helemaal gek op die ene jongen, maar wil je weten of hij ook zo verliefd op jou is? Kan je aan niks anders denken dan aan hem?


Kom erachter of hij je leuk vindt ! Hoe weet je of hij je leuk vindt ? Als hij een beetje zenuwachtig wordt wanneer jij in zijn buurt bent, is de kans heel groot! Dit geldt natuurlijk niet voor elke man : sommige mannen bulken van het. Als hij met je praat kun je zien dat hij pretoogjes heeft.


Heb je er weleens over gedacht dat een man kan doen alsof hij je leuk vindt terwijl hij in feite alleen maar met je naar bed wilt? Zoiets kan aan je zelfvertrouwen knagen, zeker als je verliefd bent op een man. Want het is niet te zien aan een man of hij verliefd is.


Maar ik wil je gelijk corrigeren. Want we kunnen als mens geen gedachten lezen. Signalen dat hij of zij je niet leuk vindt. De eerder genoemde signalen in dit artikel kunnen, met name wanneer ze in combinatie met elkaar gebruikt worden, erop wijzen dat diegene met wie jij appt jou leuk vindt.


Als een man je stiekem leuk vindt

Helaas zijn er ook een paar signalen die erop duiden dat de ander niet bijzonder geïnteresseerd is in jou. Aan deze tekenen zou je nog wel eens kunnen merken dat hij je toch niet zo leuk vindt als je zelf misschien denkt. Als je hier teveel van herkent, is het misschien een goed idee om er een punt achter te zetten of even te peilen bij hem.


Hij sluit geen compromissen. Registratie of gebruik van deze site vindt plaats onder onder Algemene. Een -op- een -meetings. Speels je tegen je arm stoten is een manier voor hem om zich mannelijk te gedragen, maar je nog steeds aan te kunnen raken – zonder te onthullen dat hij je leuk vindt. Als een man oppikt dat je niet schrikt of je arm weghaalt als hij dit doet, zal hij verder gaan door tedere en intiemere manieren te vinden om contact met je te maken.


INZICHT 1: Wacht niet op signalen of zij jou wel leuk vindt , maar let alleen maar op signalen dat ze je NIET leuk vindt ! Kijk, het feit dat ze nog met je staat te praten en niet weggelopen is of jou niet compleet negeert geeft al aan dat je (nog steeds) kans maakt. Om te kijken of een jongen je leuk vindt hoef je niet op te zoeken op een site. Oogcontact is een intiem en intens iets.


Dat is ook de reden waarom veel mannen er moeite mee hebben. Als je merkt dat zij bewust die spanning opzoekt en actief helpt op te bouwen, dan is dat een duidelijk signaal dat ze jou leuk vindt. Jij bent een prioriteit.


Natuurlijk heeft hij het druk, we hebben het allemaal druk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts