vrijdag 25 augustus 2017

Wat vinden vrouwen leuk om te horen

Als je in real life een opmerking naar haar maakt, dan zal ze ALTIJD een reactie geven… positief of negatief. Leer psychologische tips, zinnen en technieken van flirtexpert Daan de Ram. Op de vraag wat vrouwen leuk vinden om te horen kun je zeker een antwoord geven dat het begrip compliment bevat.


Geef je een vrouw een compliment, dan zal dat in veel gevallen – afhankelijk van de omstandigheden – in je voordeel werken. Wanneer je je dus afvraagt wat mannen leuk vinden om te horen kan je dus gebruik maken van het psychologische principe dat we het allemaal leuk vinden om onze naam te horen. Let wel op: de manier waarop je zijn naam uitspreekt heeft hier grote invloed op. Maar wat mannen leuk vinden aan vrouwen , hoeft andersom niet zo te zijn.


Voor een man zijn dergelijke opmerkingen niet zo waardevol, omdat hij er niet voor heeft gewerkt. Het meest heftige wat hij eraan heeft gedaan, is dat hij niet als een volledig zwijn rondloopt. Als het zo slijmerig is vind ik het echt niet leuk. Ja als ik iemand beter ken dan kan het wel, dan vind ik dingen als kleintje leuk om te horen ofzo Maarjah, zoiets zeg je denk ik niet tegen iemand die je nog niet kent. En dit maakt me heel verdrietig.


Wat vinden vrouwen leuk om te horen

Het overgrote merendeel – fakking procent – heeft wel eens een orgasme gefaked om de stumper die in haar loopt te boren tot kalmte te manen. Bedenk daarom altijd goed wat je zelf wel of niet leuk zou vinden om te horen , en probeer dat toe te passen op hem. Onthoud hierbij dat mannen vaak een kleiner hart hebben dan dat ze roepen. Grote kans dat hij smelt als je spontaan iets liefs in zijn oor fluistert of vertelt hoe trots je op hem bent.


Vaak wordt gedacht, dat vrouwen complimentjes geven helpt om een goede indruk te maken. En dat vrouwen je er aardiger en leuker door gaan vinden. Echter, meer dan eens levert het geven van complimentjes juist niet het resultaat op, wat we ervan verwacht hadden. Is dat omdat vrouwen het tegenwoordig niet meer zo leuk vinden om complimentjes te.


Maar eerst krijg je een lijstje van dingen , dit vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen. Daarom is het niet raar dat vrouwen hier nog weleens de mist ingaan. In deze video krijg je daarom tien dingen die.


Bovendien is het ook gewoon leuk om te horen en geniet je ervan als je lekker met hem meepraat. Eens in de zoveel tijd mag hij best wat nieuwe dingen met je uitproberen. De meeste vrouwen hebben namelijk niet het lef om op deze manier seks te initiëren. Zo, dit waren tips waardoor jij zijn beste ooit wordt in bed (of het bos of de auto of…) Het waren zoals gezegd geen specifieke technieken of trucjes.


Als je die wil weten klik dan hier om naar een blog te gaan waar er uitgebreid op in wordt gegaan. Gebeld worden door de persoon die je het aller leukst vindt is zo lief en attent. Het laat ons zien dat we de laatste persoon zijn waar een man aan denkt.


Het is al moeilijk genoeg met het andere geslachten, maar indien we inspanningen zouden doen om duidelijk te maken wat we willen, zou het ons liefdesleven heel wat beter afgaan. Daarom hebben we ALLE soorten mannen ondervraagd om hen te vragen wat vrouwen moeten weten over het mannelijk brein! Misschien hebben jullie een gedeelde interesse en kunnen jullie wat samen gaan doen. Verder kun je altijd aan haar vragen of zij vragen aan jou heeft. Of er een spelletje van maken, dat je beloofd ook eerlijk te zijn.


Om de beurt vragen stellen, kan ook leuk zijn. Dus heb ik besloten om je niet te vragen wat voor soort werk je hebt, of wat je leuk vindt om te doen. Nee, in plaats daarvan wil ik je persoonlijkheid beter leren kennen, door je antwoord te horen op een hypothetische vraag. Nu heb je zijn volle aandacht getrokken en begin je een gesprek dat hij nog niet eerder gehad heeft. Mannen horen het niet graag en vrouwen willen het misschien niet toegeven, maar een man die een baby vast houdt is iets wat vrouwen prettig vinden.


Dat weten wij zelf ook. Dus om nou te zeggen dat er een simpel overzicht is van de dingen die dames leuk vinden , neen. Vrouwen kunnen nogal verwarrende wezens zijn.


Maar uit onderzoek blijkt dat er toch wel wat dingen zijn die de meeste van onze hartjes sneller doen kloppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts