donderdag 17 augustus 2017

Sint anna kermis berlare 2018

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Doorgaand verkeer is daarom niet altijd. Zaterdag juli vanaf uur kan iedereen al een kijkje komen nemen tijdens het.


Sint anna kermis berlare 2018

U kunt kortingsbon uitprinten. Draaimolens, eendjes-vangen, een lunapark, toffe attracties voor groot en klein! Septemberkermis In het kort. Sint - Anna -Pede In het kort.


Vrijdag vanaf uur hits uit de jaren ’met DJ Rudi. Op zaterdag zou normaal gezien Hanny-D komen. Community Organization. Met de kermis voor de deur maak ik deze week kermisvlaaien.


Wil je graag een maaltijd. Leuk (bijna) pitoresk cafetje, met een vlotte en. De line-up van het Vuige Veld is bekend! Nogmaals dank aan alle bezoekers!


Misschien heb je als trouwe bezoeker wel een idee voor een volgende editie? Elke donderdag, van begin april tot begin oktober, fietsen we een tochtje variërend van tot -zeldzaam- eens km. Bij regenweer blijft de fiets op stal.


Om uur opent de fanfare de kermis. Nadien is er een fuif met Frères Deluxe en Sound of the Basement in de tent. Zaterdag kan je een balletje petanque gooien in een echt tornooi aan de tent van Zomaar Zomert.


Om 16u zijn er kinderspelen in het Hollandshof en om 19. Antwerpen – RPR Antwerpen nr. Stedelijke Basisschool Staakte, Hand in Hand Berlare , Dingen voor Vrouwen, Atelier Goldner Schnitt België, Recette Gâteau - 750g, Salons De Romree, Viraal.


De website waar je alle (actuele) kermissen in heel Nederland vind. Wanneer is er kermis bij jou in de buurt? Tip: neem ook contant geld mee zaterdag. De laatste tijd zijn er helaas problemen met het pinautomaat in de kantine. Er wordt naarstig gezocht naar de oorzaak en vervolgens naar de oplossing daarvan.


MLoystraat of van Maand. Dendermonde Gildenhuis Processiestraat. Bareldonkjogging in Berlare. We planten twee bomen aan: een voor de jongens en een voor de meisjes. Kermis of feestelijkheid.


Sint anna kermis berlare 2018

Na het aanplanten bieden we een drankje en knabbeltje aan op een kleine receptie. Elk kind mag helpen met het aanplanten van bomen en zijn naam er aan hangen. Hij zal ons die avond inleiden in de wondere wereld van bier en wordt voor de chocolade bijgestaan door Stijn Vanhoutte als artisanale chocolatier. Geef jullie kinderen en kleinkinderen (tot 12-jarige leeftijd) een toffe namiddag vol spanning en plezier met poppenkast Suikerbol en een persoonlijke ontmoeting met de Sint.


Norbert Lostrie- Anna De Veirman. Daarna kon de kermis echt beginnen met een daverend feest met Cabrio. WTC De Puiterijders helpt deze organisatie van Golazo mee uit te bouwen tot het grootste wielerfeest van het Waasland.


Sint anna kermis berlare 2018

Of wilt u meer weten over de buurt? Ontdek het nu op Realo. Van tot en met november is het alweer de vierde Week van de Afvalophaler en de Recylageparkwachter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts