donderdag 24 augustus 2017

Langste hangbrug harz

Het vrij hangende gedeelte van het wandelpad 1meter boven de rivier de Rappbode, vlakbij een stuwdam, is 4meter. Tot dusver was Sotsji recordhouder met een overspanning van 4meter. Een nieuwe hangbrug in het Rappbode- dal in het Duitse Hartz-gebergte is minstens 4meter lang en biedt degenen die erover durven te wandelen een fantastisch uitzicht. In dit filmpje neemt Jolinda ons mee naar de hangbrug Geierlay.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Deze bijzonder activiteit is een must voor op jouw bucket list. Deze brug is maar liefs 3meter lang en 1meter hoog. Er is slechts maanden aan gewerkt, wat mij al een record op zich lijkt, maar niet alleen dat: met z’n 4meter lengte hoog boven het Bodetal stoot Harz de tot nu toe langste voetgangersbrug in Sotsji van de troon!


Must-do in de Harz : de Titan RT hangbrug. Op zoek naar iets leuks om te doen in Duitsland en op niet al te grote rijafstand van Nederland? Dan heb ik een leuke tip voor je, namelijk de Titan RT hangbrug , de langste hangbrug in Duitsland. De langste hangbrug van Duitsland.


Wat anderen zeggen Traplopen tijdens het wandelen langs het Gardameer - Eén van de populairste wandelingen aan het noorden van het Gardameer is de route van Busatte naar Tempesta. Nederlands scrol naar beneden ) The Harz Mountains are the land of German fairy tales: steep-roofed houses with tiny windows and narrow, cobblestone streets, dark forests, rushing streams and stormy mountains. The Harz is a secret little gem in the middle of Germany, known for many years as a key holiday destination.


At about a five-hour drive from the Netherlands lays National park Harz in Germany, the national park Harz Mountains is known for its great nature, mountains,cozy towns, wildlife and of course the Brocken Bahn. The steam train known from the many photos who are made here and share on social media in a snow covered forest. Wandeling over de een na langste hangbrug van Duitsland. Sindsdien is de brug een ware trekpleister geworden en dat is niet voor niks.


Langste hangbrug harz

Benewens Afrika se langste hangbrug , word die Maputo-Catembe ook onder die 60-grootste opgeskorte brûe in die wêreld gerangskik. Deze pin is ontdekt door Sophie Desmyttere. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Amidst the Harz, in the romantic Bode Gorge, lies the village Rübeland with its well-known stalactite caves. The village is surrounded by mountains and dark spruce forests and can be recommended as a holiday destination any time of the year. De Geierlay was de langste wandelhangbrug van Duitsland. De brug overspant het Mörsdorfer Bachtal en geldt met een lengte van 3meter als de langste voetgangershangbrug van Duitsland. Zo’n 1meter boven de Fernpass (B179) hangt een 4meter lange voetgangersbrug.


Rij jij via de Fernpass naar je vakantiebestemming? Dan moet je beslist eens stoppen om een wandeling over deze prachtige brug te maken. Add to your dottedmap or a travel route.


The Geierlay, as the bridge is calle is 360. Langste hangbrug van Duitsland on the exact location. De totale brug heeft een lengte van 4meter.


Die langste voetganger- hangbrug in die wêreld het pas in Zermatt Matterhorn, in die Switserse Alpe, oopgemaak. Dié staalbrug in die suide van Switserland is 4meter lank en is nou die wêreld se langste voetganger- hangbrug , aldus ʼn persverklaring deur Zermatt Matterhorn. De hangbrug lijkt op de pyloonbrug, aan de einden verankerd en aan de hooggelegen punten van de omgeving vast gemaakt, met name rotsen van omgevende bergen. Mits er inderdaad omringende bergen zijn, is dit type erg eenvoudig, omdat de grootste nadelen van de pyloonbrug dan niet aan de orde zijn, namelijk de hoge en dure pylonen en hun fundering. Wat gebeurt er als we dood gaan?


Wat is ons doel hier op aarde? Waarom leven we eigenlijk? In het midden van Duitslan pakweg tussen Hannover en Leipzig, ligt de Harz. Een bijzonder, bergachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door een glooien mystiek landschap, imposante rotsformaties en vele kastelen – waar je ook kunt overnachten.


Langste hangbrug harz

In de Harz hangt de langste hangbrug ter wereld: 4meter lang. De 4meter lange kabelconstructie verwerkt een trekkracht van 9ton. Na een bouwtijd van tien maanden is het natuur- en geopark Harz met deze brug tot een wereldrecordhouder geworden. Hij ligt in de Hunsrück bij Mörsdorf en Sosberg.


De brug bevindt zich boven het dorpje Randa, tussen Grächen en Zermatt. Hij is 3meter lang met een fraai uitzicht. Hij heeft een lengte van 4meter, is centimeter breed en hangt maximaal meter boven de grond. We gaan een heuse hangbrug maken. Welke hangbruggen bestaan er?


Langste hangbrug harz

Wie kan de sterkste brug bouwen? De brug op meter boven de grond is bijna 5meter lang, volgens het toeristencentrum van Zermatt is hij uitgerust met een systeem zodat hij niet heen en weer zwaait. De “Geierlay” overbrugt het dal van de Mörsdorfer beek op een hoogte van ruim 1meter. Met een lengte van 3meter is de kunststuk dus een nieuw record in Duitsland.


Uiteraard kun je de hangbrug zelf gaan ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts