woensdag 23 augustus 2017

Alleenstaande reizen 60+

We gingen op onderzoek uit en vonden de volgende reisorganisaties die daadwerkelijk een reisaanbod hebben voor alleenstaanden van rondom of boven de jaar. Dat betekent dat wij ook voor u de mooiste vakanties op een rijtje hebben gezet. Onder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen , speciaal voor hoger opgeleide singles. Singlereizen voor 60Plus singles.


De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen vanaf jaar en steeds jaar oplopend (uniek!!). Reizen waarbij je met leeftijdsgenoten een exotisch land ontdekt. Ouderen hebben nu eenmaal andere behoeften dan jongeren.


Meer op cultuur gericht en een ander reistempo. Gezelligheid en plezier staat hierbij voorop. Alleengaande reizen zijn meestal groepsreizen waarbij de groep uit alleenstaande mannen en vrouwen bestaat en de groep uit tot personen bestaat.


Op reis met andere alleenstaande en alleengaande reizigers van allerlei verschillende leeftijden. Wij bieden single reizen voor zowel jongvolwassenen als alleenstaande en alleengaande 50-plussers, alleenstaande en alleengaande -plussers en alleenstaande en alleengaande 70-plussers naar meer dan verschillende bestemmingen over de hele wereld! De leukste plus alleenstaande reizen.


Dit zijn groepsreizen voor single 5 en plussers. Denk aan een wandelweekend of wandelvakantie, stedentrip, kerstmarkt, zeilvakantie of wintersport vakantie. De groep 5 en plussers groeit snel. Bij veel alleenstaande reizen hoef je zelf niet actief te zijn, alles wordt voor je ingevuld. Daarnaast kan je je ook opgeven voor actieve alleenstaande groeps reizen , denk daarbij aan een zeilvakantie, wintersport.


Alleenstaande reizen 60+

Alleenstaande , single en alleengaande reizen senioren. Er worden vele benamingen gegeven aan alleenstaande reizen , iedere aanbieder noemt het weer anders. De moderne benaming is singlereizen. Al deze verschillende benamingen zijn ontstaan doordat aanbieders niet het idee willen wekken dat het gaat om een datingreis.


Erg leuk dat er zo massaal op is gereageer wat aangeeft dat er voor ons nog werk aan de winkel is. De mogelijkheden voor -plussers zijn enorm. Of u nu iets actiefs wilt doen, of op zoek bent naar een rustige vakantie.


Alleenstaande reizen 60+

Alles is mogelijk, van zonvakanties tot groepsrondreizen! Ook voor alleenstaande ouderen is er een divers aanbod aan reizen beschikbaar. Deze groepsreizen zijn ideaal voor alleenstaande ouderen, waarbij u een mooi, geheel verzorgde reis combineert met het gezelschap van andere alleenstaande ouderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Naast single reizen zijn er ook vakanties voor alleenstaande ouders, yoga reizen , wellness vakanties en reizen voor specifieke groepen. Daarnaast singlereizen voor hoog opgeleiden, jongeren, senioren en 5 en plussers. En een speciaal aanbod single reizen voor jongeren. Veel plezier met het zoeken en boeken van jouw alleengaanden vakantie! Kras Reizen , alleenstaande reizen alle leeftijden Kras Reizen heeft een groot aanbod alleenstaande reizen voor nagenoeg alle leeftijden.


En van reizen worden we happy. Dus singles, ga vooral eens met andere alleenstaanden reizen. En vier samen op een ongedwongen manier vakantie, op vakantiebestemmingen waar ook ter wereld.


Of u nu kiest voor een stedentrip, actieve singlereis of een rondreis, uw singlevakantie maakt u altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ben je jaar of ouder en wil je eens onbezorgd op reis? Een reis waarin alles tot in de puntjes verzorgd is en waar je ook nog eens.


Je moet alleen wel heel goed zoeken. Dat hebben wij alvast voor je gedaan en dit zijn ze! Leuke reizen organiseren naar steeds weer nieuwe bestemmingen, zodat we één of meerdere keren per jaar een paar dagen gezellig samen zijn.


En daar beleven we zelf ook heel veel plezier aan. Reizen voor singles, alleenstaande en alleengaande. Je kunt reizen met singles van je eigen leeftijd! Op zoek naar een groepsreis onder gelijkgestemden?


Alleenstaande reizen 60+

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij enkele reizen exclusief voor alleenstaanden en voor mensen die zonder hun partner reizen , maar we doen meer. Voor met name 5 en plussers worden er door Effeweg. Deze alleenstaande reizen voor plussers worden zéér gewaardeerd en zijn goed betaalbaar.


In de steden krijgt u mogelijkheden tot het volgen van excursies en boottochten. Tijdens de koude Belgische winter reizen we naar de zonnige Emiraten. Met Dubai als uitvalsbasis maken we tijdens onze 6-daagse reis ook kennis met de cultuur en architectuur van Abu Dhabi en Sharjah.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts