donderdag 21 juni 2018

Cursus kattengedrag

Het is een dagje uit bij de oudste kattenopleiding van Nederland! Een must, niet alleen voor de liefhebber, maar ook voor de (aankomend) professional. Tijdens deze cursus krijg je inzicht in het gedrag van de kat en kom je te weten hoe katten communiceren en leren.


Leerzaam en leuk als je meer wilt weten over de kat en zijn gedrag. Maar vooral ook nuttig als je het gedrag van katten wilt leren begrijpen en je dagelijks met katten te maken hebt in je werk. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime zzp’er bij de Kamer van Koophandel. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Volg ook een opleiding, cursus of workshop en leer meer over het gedrag van dieren. Tijdens deze dag krijg je de nieuwste inzichten over het gedrag van katten en kun je kennismaken met de Opleiding gedragstherapie voor katten. Wat kan je zelf doen om probleem gedrag van je kat te veranderen? Hoe voorkom je probleemgedrag bij je kat? Catchy - Praktijk voor kattengedrag shared a post.


Welkom bij de Katten Academie: voor jouw opleidingen, nascholing en seminars omtrent kattengedrag. Basiskennis kattengedrag Wanneer je graag ‘alles’ over kattengedrag wilt weten, je beroepsmatig of als vrijwilliger met katten werkt of erover denkt om kattengedragstherapeut te worden, dan begin je met deze grondige daagse cursus tevens module van de opleiding kattengedragstherapie. Bij de try-out is gebleken dat deze voor zowel de detaillist, als de groothandel en de ondernemer van een pension zeer informatief en succesvol is. Kattengedrag voor kattenfokkers Kattenfokkers. Kijk voor meer informatie op de site, op de pagina Contact.


De KattenAdviesLijn is uitsluitend bedoeld voor korte vragen over katten en hun gedrag. Thema: Basiscursus kattengedrag Een tweedaagse cursus , waarvan beide dagen ook los te volgen zijn. Thema: Goed welzijn voor de oudere kat Oudere katten ontwikkelen vaker probleemgedrag.


Ideeën bij probleem gedrag en preventie van problemen. Bekijk meer ideeën over Katten, Kat gedrag en Gedrag. Cursus kattengedrag (Debbie Rijnders), Dierenbescherming afd. Skip trial month free. Unsubscribe from kim broes?


Workshops kattengedrag. Amsterdam en omstreken. Of als vrijwilliger op een dierenambulance. Deze cursus is geschikt voor iedereen die alles over kattengedrag wil weten.


Voor professionals in de dierenbranche die hun kennis over onzindelijkheid bij katten willen verdiepen zoals Gedragstherapeuten, medewerkers van een DAP, studenten gedragstherapie en studenten diergeneeskunde. Vraag jij je wel eens af wat jouw kat bedoelt met bepaalde gedragingen en zou je haar wel eens beter willen begrijpen? Of wil je misschien wat meer weten over de achtergronden van je kat, hoe ze de wereld om zich heen beleeft? In drie avonden gaan we uitgebreid in op allerlei aspecten van. Tinley Academie heeft geen Open Dagen waar je kunt kennismaken met docenten of lesstof kunt inkijken.


We bieden deze dag aan als een daagse cursus kattengedrag. Aeres Training Centre Barneveld heeft het breedste opleidingspakket van Nederland in de dierenbranche. En elke opleiding of cursus voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.


Cursus kattengedrag

Bekijk het overzicht van workshops kat: kattengedrag. Bij Tinley leer je alles over gedrag van katten. Leer alles over je eigen katten tijdens een van de leerzame workshops of lezingen over katten. Om voldoende ervaring op te doen met verschillende soorten probleemgedrag wordt deze cursus gegeven in het Haags Dierencentrum. Wij helpen eigenaren en hun katten met een totaalpakket van kwalitatieve katvriendelijke diensten waaronder vakantieopvang, gedragstherapie voor katten, vachtverzorging, vervoer van katten, een kattenboutique met meubels op maat en het geven van lezingen over kattengedrag ! De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen.


A Zwollywood Cat is een Ragdoll cattery. Daarnaast hebben we Famke, een jong Main Coontje. In navolging op de trend om steeds meer je huisdier te willen begrijpen, is er nu ook een Wat denken katten over ons?


Cursus kattengedrag

Kattenadviesbureau Purrfect Cats uit Zevenaar start een kattengedragscursus vanuit de overtuiging dat katten net zo goed op te voeden zijn als honden. Debby Buis heeft functies op zijn of haar profiel. Door je kat te chippen verklein je de kans op verlies van je huisdier.


De kosten van het chippen zijn naar verhouding laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts