donderdag 28 juni 2018

Burgerzaken lommel

Openingsuren en contact Dienst burgerzaken. Toerisme Lommel Uit in Lommel Lommel. Visit the City of Ghent’s international websites. Bezoek onze Nederlandstalige website.


Burgerzaken lommel

De stad Lommel gaat over tot de verkoop van een aantal bouwkavels gelegen in de verkaveling “Kempensestraat – fase 1”. Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.


Neem hiervoor contact op met uw gemeentehuis. Een aantal van deze diensten is ook beschikbaar in de verbindingsbureaus van Laken, Neder-Over-Heembeek, Haren, Noord-Oost en Louiza. Deze website geeft algemene informatie over de gemeentehuizen in Nederland en België en is niet gelieerd aan de instanties genoemd op deze website. Hier kan je terecht om de nodige formaliteiten in orde te brengen voor elk aspect uit het leven. Op deze pagina vind je een overzicht van alle leden van het schepencollege, hun bevoegdheden en contactgegevens.


Ook de burgemeester zetelt mee. Het college van burgemeester en schepenen maakt deel uit van de gemeenteraad. Alle leden van het college zijn ook lid van het vast bureau van het OCMW. De officiële website van de gemeente Pelt. Een digitaal loket, meer dan 1paginas informatie en een kalender, allemaal tot uw beschikking.


Terug naar startpagina. Scores Lommel : Toon Ceyssens 2 Martijn Hendrix Daan Rosenmuller Bart Maesen Bram Schelkens 1 Enrico Montanari Toon Wesenbeek 1 Matts De Keuster 2. Elke wijziging in de verblijfstoestand en de persoonlijke gegevens van de inwoners wordt er genoteerd. Daarnaast worden attesten, op basis van deze registers, afgeleverd. Bij het Loket Bevolking (gelijkvloers AC Zuid) staat een fotocabine. In juli en augustus is de dienst niet open op woensdagnamiddag.


Burgerzaken lommel

De dienst burgerzaken : ook op ma. Vandaag is het Werelddonordag en dat is voor de stad Lommel het startstein om het voortouw te nemen om orgaandonatie bespreekbaar te maken en het thema op tafel te leggen. Hier vindt u de adressen en openingsuren van alle stedelijke locaties.


Attesten en uittreksels. Uittreksel strafregister, attest van gezinssamenstelling, attest van leven, afschrift akte van geboorte, afschrift akte van huwelijk, attest kort verlet,. Volgende week Binnen weken. De drie omgevingsdiensten zijn vanaf november bereikbaar in Dreef in Zomergem. Een aantal weken voor de trouwdatum worden jullie uitgenodigd om het huwelijksdossier te vervolledigen en de praktische zaken te overlopen.


Kun je iets niet terugvinden op de website? Heb je een suggestie of een vraag voor Gemeente Zandhoven? Om de dienstverlening te verbeteren worden er computerwerken uitgevoerd en nieuwe programma’s geïnstalleerd. Digitale aanvragen kunnen wel gebeuren maar hou er rekening mee dat de aflevering van deze documenten langer zal duren. PDC burgerzaken Meer info Overzicht.


De meeste mensen kennen het gemeentehuis vooral van de dienst burgerzaken. Hier moet je zijn voor je identiteitskaart, je rijbewijs, je reispas, je insc hrijving in de gemeente, adreswijzigingen, je bewijs van goed gedrag en zeden, het wettigen van documenten, de registratie van wilsverklaringen in verband met orgaantransplantaties en in verband met begravingen en crematies. De aanvraag doet u via de link bovenaan rechts.


Neem dan zeker een kijkje in de handleiding. Burgerzaken Burgerzaken. Wanneer u de geboorteakte heeft ontvangen in uw mailbox, kunt u de akte opslaan en printen.


De bevolkingsdienst houdt zich voornamelijk bezig met het afleveren van allerlei officiële documenten, bijhouden van de bevolkingsregisters, kieszaken, identiteitskaarten, gemeentelijk strafregister, pensioenen, sociale aanvragen, vreemdelingen, paspoorten, rijbewijzen, verkoop van huisvuilzakken (gft en pmd) en afvalstickers, onthaal, grafconcessies en begraafplaatsen. Op de Weg naar Opitter kwam het zondagavond rond 18. Een jarige vrouw en een 55-jarige man, beiden uit de gemeente, raakten daarbij gewond.


Een dertiger uit Dilsen-Stokkem is vanochtend rond 1. TONGEREN - Woensdag september is de dienst burgerzaken uitzonderlijk pas open om uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts