woensdag 20 juni 2018

Bpost eindejaarsactie

Bpost eindejaarsactie

De actie is vernieuwd en uniek met zeer prachtige prijzen. De eindejaarsactie wordt dit jaar vroeger afgesloten dan de vorige jaren, namelijk op januari om 13u. Liefste dierenvrienden, Ons druk jaartje is weeral bijna om, gaan we nog is zorgen voor een volle hondenkom.


Met veel ups en downs heel het jaar door, heb ik ontdekt het gevaarlijkste ras wordt weer gekenmerkt door het mensenspoor. DIERENLEED voor mij een echte pijnkreet op deze planeet. Obstacle Run Zedelgem, Zedelgem. Niet geschikt voor bange. Hieronder vind je een overzicht van antwoorden op schiftingsvragen waarmee werd gewonnen in de voorbije jaar.


Dit overzicht kan je helpen om een beter idee te krijgen van het aantal deelnemers aan een wedstrijd of het aantal bezoekers van een website. An SMS that is sent as a real car with your personal wishes printed on it. An original alternative to the routine SMS. And above all, the ideal way to position bpost in the digital world. Six cards were made, each with a unique emoticon on the back.


Uit alle ingediende spaarkaarten trokken drie kindjes winnaars. Aan de jaarlijkse eindejaarsactie namen 111. Boondoggle and bpost make end of year SMS personal again. Vandaag werd op de Antwerpse Leien het laatste stukje ontbrekend tramspoor gelegd.


In totaal legde Noorderlijn op de Leien in elke richting ongeveer kilometer tramsporen aan. Zoek je een hotel, restaurant, taverne, cafe of de openingsuren van een handelszaak, bedrijf of winkelier? Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? U vindt het allemaal op handelsgids.


Fysicus, na een tussenstop als leraar aan het College in Maaseik, full time bezig met Het Tafeltje Rond. Els Roevens, ex-Chiroleidster in Hoegaarden, is een zeer geëngageerde dame, zowel in haar job als psychiatrisch verpleegster Begeleid Wonen als in haar vrije tijd. Dit jaar wordt diarree het thema van de eindejaarsactie.


Het is een wereldwijd probleem. Concreet werkt de Studio-Brussel-Music for life rond de situatie in Nepal. Diarree is, samen met longontstekingen, de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf jaar.


Bpost eindejaarsactie

Op zaterdag en zondag december is - in het kader van de Eindejaarsactie (zie blz. 23) - een ijssculpteur te gast in Maaseik. Bericht van bpost Koude, wind en regen vergen veel van mensen. Klanten zijn vooral ontevreden over diefstallen en verliezen van poststukken en het gedrag van het personeel. Bpost meldt dat er vandaag al enkele tientallen klachten binnenkwamen over nepmails die in naam van het bedrijf verstuurd worden.


Klanten krijgen een vals bericht over een pakketje dat al dan niet geleverd kon worden. De partij liet door Bpost flyers in elke bus steken waar ook een bonnetje bijzat waarmee je een consumptie kon. Deze campagne is momenteel afgesloten! Heb je de smaak te pakken? Je kan nog deelnemen aan onze andere surveys.


Bpost eindejaarsactie

Op de plek kwam de hoofdprijs voor de eindejaarsactie van de middenstand: een, conform het seizoen, sneeuwwitte Kia. Toch moet er bij sommigen iets geknaagd hebben (wie weet door mijn, weliswaar niet helemaal correct begrepen, blogstukje van vorig jaar), want dit jaar werd een innovatief compromis gesloten: een nieuwe Kia, opnieuw sneeuwwit. Cadeaukaart Bpost bpaid gift card met een waarde van €(t.e.m. 16”) of €(17” en groter) per aangekochte Michelin winterban bij aankoop van min.


De Middenstands Vereniging Sluis gaf dit jaar voor de 24e keer een auto weg, een unicum in de regio. Uit de miljoen gratis loten die werden weggegeven werden de winnaars getrokken, waaronder ook heel wat landgenoten. Symbolisch was er een Hoegaardse én een Amerikaanse vlag gelegd om de vitrinekast met eretekens in te huldigen.


Hij begon met het graven van een gracht. Lambert I van Leuven beschouwde die bouwplannen als een geste die tegen hem was gericht, met name tegen het belang van de stad Leuven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts