maandag 25 juni 2018

Romantisch avondje uit eindhoven

Zorg dat een taxi of romantisch hotel is geregeld. The Escape Hunt Experience. Laat jullie opsluiten in een van de mooi gedecoreerde kamers van Next Level Escaperoom Eindhoven.


Het wordt een lastige opgave om met zijn tweeën binnen minuten te ontsnappen, maar als jullie dit kunnen, dan kunnen jullie alles aan. Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Noord-Brabant of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Noord-Brabant voor (ook bij slecht weer). Gooi daarnaast ook die mobieltjes aan de kant, zodat jullie alleen tijd voor elkaar hebben.


Combineer deze elektriciteitloze avon met bijvoorbeeld het volgende idee of een ander idee uit deze lijst. Tijd voor wat ‘quality time’? Nog steeds of helemaal verliefd? Of zoek je een origineel cadeau om je lief mee te verrassen? Dan is een romantisch uitje ideaal!


Romantisch avondje uit eindhoven

Voor elke romantische gelegenheid is er een uitje: Valentijn, verjaardag, zomaar of zoveel jaar getrouwd? Welke gelegenheid ook, een romantisch uitje is altijd prima. Toch is er ook meer dan genoeg te doen als je gewoon met zijn tweetjes een romantisch uitje wilt. Wil jij je partner eens lekker verwennen? Eindhoven staat vooral bekend als studentenstad en carnavalsstad.


Stel je voor, je gaat met vrienden, collega’s of familie een avond uit in Eindhoven. En jij mag het regelen. Jullie prikken een datum en dan komt het: wat gaan we doen?


Ergens wat drinken, hapje eten. Activiteiten in Eindhoven. Natuurlijk hoort uit eten ook in dit rijtje thuis. En restaurants hebben we méér dan genoeg in Eindhoven.


Van voordelig en lekker tot heel gezond. Houd er wel rekening mee dat dit een avondvullend programma is. Noord-Brabant - Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab.


Je kunt hier ook een hapje eten en drinken. Romantische ideeën voor een avondje uit 1. Verken jouw stad met een stadstour. Wonen jullie allebei in dezelfde stad?


Of wil je graag dat hij jouw stad eens beter leert kennen en er zelf ook iets van opsteken? Speel dan toerist in je eigen stad en doe een stadstour. Avondje Uit in Best Het project Avondje - Uit in Best is er speciaal voor de mensen die graag eens naar een theater, bioscoop, concertgebouw of ander evenement willen gaan, maar waarvoor dat moeilijk is vanwege hun beperkingen of vervoersproblemen.


Van de Stratumseind tot de Markt en het Stationsplein. Een romantisch en avontuurlijk dagje uit met je lief. Nieuw: de Escaperoom voor de liefde combineren met een romantische overnachting in de cupidowagen of het luchtkasteeltje Op een supermooie locatie aan het water bij Beachclub Puur hebben we deze bijzonder mooie cupido wagen gebouwd.


De UITagenda op deze website wordt verzorgd door Uit in Eindhoven. Lees over de activiteiten in de stad in de UITkrant, volg de digitale nieuwsbrief met dé UIT Cultuurtips voor het weekend. Dit weekend barst weer uit zijn voegen met events! De Brabantse stad wordt ook wel de lichtstad genoemd De Brabantse stad wordt ook wel de lichtstad genoemd en is uitgegroeid tot een zeer moderne industriestad. Kies uit meer dan activiteiten!


Geniet van etentjes in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Dit is een van de grootste schouwburgen van Nederland en is gelegen langs het Stadswandelpark in het centrum van Eindhoven. Vergelijkbare zoekopdrachten voor romantisch avondje. Beleef een geweldige avond uit Genieten van een musical, lachen tijdens een comedy avond of meedoen aan een leuke workshop? Hier vind je de voordeligste avondjes uit.


Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. En daar kan je een heerlijk romantisch menu-tje van de tevoren bij elkaar zoeken aan de hand van de menu kaart Moet je dus wel even voor studie plegen. Zit jij op een zondagmiddag thuis maar wil je eigenlijk leuke dingen doen? Ga er dan even op uit vandaag! Kijk in ons daguitjes overzicht en bekijk over er leuke daguitjes bij zitten.


Jullie avondje uit regel je voordelig met een veiling. Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Wij, Talpa Network, gebruiken cookies (en soortgelijke technieken, zoals pixels en scripts) op deze en op onze andere websites en apps.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts