donderdag 21 juni 2018

Iphone wissen zonder wachtwoord

Iphone wissen zonder wachtwoord

Versleep de schuifknop om het apparaat uit te schakelen. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de volume-omlaagknop ingedrukt houdt. Als je in dat geval het wachtwoord niet weet, dan kun je Dr.


Alleen dit wachtwoord heb ik niet, en mijn bedrijf heeft geen contact meer met deze man (vanwege manier hoe persoon is ontslagen). Als u het apparaat zonder simkaart gebruikt, kunt u contact opnemen met de aanbieder om de service over te zetten naar de nieuwe eigenaar. Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Hoe iCloud-account te verwijderen zonder wachtwoord Sinds de release van iOS 7. Maar de vraag is, wat als je het wachtwoord van je account zou vergeten, kunt u niet aan uw e-mailaccount of iCloud-account van de iPad verwijderen als normaal.


In dit geval, wat zullen we doen? In eerste instantie zou je denken dat je het iDevice kunt herstellen via DFU-mode of herstelmodus viaof Finder , maar uiteindelijk moet je dan nog altijd het wachtwoord invoeren. Was zelf verbaasd te zien dat dat lukte want ik dacht dat ik dan ook dat oude wachtwoord (wat ik dus NIET meer wist!) zou moeten invullen, maar dat hoefde niet. Fone - iOS Volledige Data Wisser gebruiken om je data permanent te wissen. Hiermee worden alle gegevens en instellingen verwijder ook de toegangscode of de pincode.


Iphone wissen zonder wachtwoord

Doorloop deze stappen om zo’n iCloud-lock te verwijderen. Een iCloud lock verwijderen: zo doe je dat. Als dit niet het geval is moet je helaas het apparaart volledig herstellen. Vervolgens had ik hem weer opgestart, leek me leuker om hem werkend te laten zien namelijk. Volg hiervoor onderstaande stappen.


Lukt dat niet, houdt dan de powerknop en hometoets ingedrukt en wacht even totdat het toestel wordt uitgeschakeld. Met behulp van een wachtwoord voor uw telefoon is iets zeer gemeenschappelijk. Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet. Vele mensen voeren deze optie uit als ze het.


Tunes bevat een Restore optie die al uw inhoud af van het apparaat te verwijderen en terug te sturen naar de. Heb de oplossing voor mijn eigen probleem ‘hoe verwijder ik de toegangscode’ inmiddels gevonden: Op iOS7. In deze tip leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt. Nu moet je alle instellingen en gegevens verwijderen. Om dit te doen, volg je de onderstaande stappen: Ga naar instellingen en ga naar algemeen.


Apple ID wachtwoord vergeten. Openop uw Mac of pc. Als u geen toegang hebt tot een computer en uw apparaat werkt nog steeds, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder een computer. Je kunt een van de manieren kiezen om het zelf te doen. Gebruik de Setup Assistant op je apparaat om de meest recente back-up van je apparaat te herstellen.


Dat is mogelijk door een bug in. Probeer dit dus voordat je de telefoon gaat wissen. Dit houdt dus in dat je drie knoppen moet indrukken. Het werkt als volgt: Druk kort. Via post weet je nooit wat je binnenkrijgt.


Hallo scherm er staat. Ik heb geen eenvoudige manier kunnen vinden om dit gratis te doen. Cloud account verwijderen zonder wachtwoord. U hebt zelfs geen computer of gereedschappen van derden nodig. Als u de Voer uw toegangscode in venster, Voer uw huidige wachtwoord in om verder te verwerken.


Ik kan hem niet wissen omdat hij vraagt naar het wachtwoord van iCloud en deze dus niet kan verifiëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts