donderdag 28 juni 2018

Horeca te koop oost vlaanderen

Hieronder een overzicht met cafés en overige HORECA zaken die te koop worden aangeboden op Overnamemarkt. Alle onderwerpen zijn specifiek gericht op het vak van de horeca -ondernemer. Oost - Vlaanderen (Provincie).


Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België. Handelspanden, winkels,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht hoeve provincie oost vlaanderen , met prijzen vanaf € 199.


Horeca te koop oost vlaanderen

We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca oost vlaanderen , met prijzen vanaf € 550. BELANG VAN DE OOST -VLAAMSE HORECA IN CIJFERS Het horecalandschap is sterk georiënteerd op kleinschalige eet- en drinkgelegenheden. Of heeft u interesse in een pand dat geschikt zou kunnen zijn als BB. Te koop : commercieel pand ingericht als ijssalon, gelegen op de dijk met frontaal zeezicht.


Ijssalon met zitplaatsen in de zaak en een terras gelegen op de dijk van Middelkerke, op enkele. YOUNG CHEFS TEAM SCOORT MET KEER ZILVER OP CULINARY WORLD CUP IN LUXEMBURG - Duration: minutes, seconds. Lees meer in onze Algemene voorwaarden. We brengen ook acht inspirerende horeca -ondernemers aan het woord.


Horeca te koop oost vlaanderen

Speciale eigendom te koop GENT. Zeer rendabele horeca franchise. Gekende naam en zeer kwalitatief aanbod. Dit zeer hoogwaardig ingerichte en onderhouden restaurant staat in de gemeente Mol in Vlaanderen ( Belgie).


Horeca - Te koop € 534. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen. Groothandel in schoonmaakmateriaal en producten voor bedrijven-sport en recreatie Familiaal bedrijf bestaande sinds jaar. Levering aan grote Belgische bedrijven, scholen, sportcomplexen, enz.


Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen? De Belgische Gids, reeds jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux! Dan is ons aanbod industriegrond te koop in Gent zeker iets voor jou! Ook bouwgrond te koop kan interessant klinken voor jou.


Gent is een belangrijke stad voor de industrie en handel. De ideale plaats dus om een nieuw bedrijf op te richten. Toch liever in West- Vlaanderen ? Is werken in de horeca uw passie? Droomt u ervan ooit uw eigen café, restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen?


TE HUUR op een TOP-ligging. Ook is het een goede investering. Aangezien de prijs behoorlijk kan stijgen. Turner heeft een ruim assortiment handelspanden te koop. Neem een kijkje in ons aanbod handelspanden te koop in Brugge, handelspanden te koop in Gent, handelspanden te koop in Roeselare en handelspanden te koop in Kortrijk.


Huur je liever een handelspand? Te koop te huur gratis ruilen oost west - vlaanderen has 8members. Regio verplicht Vraagprijs vermelden, indien je niks weet zet er.


Over te nemen volledig ingerichte zaak einde huur contract. Panden te koop , in openbare verkoop in de provincie - Immovlan. Sla je slag op de Kleding Outlet Beurs in de Brabanthal te Leuven!


Meer dan winkels en boetieks verkopen hun overstocks aan merkkleding tegen outletprijzen. Deze bouwgrond wordt uiteraard gekenmerkt door dezelfde pluspunten als het stuk bouwgrond van 749mdat eraan paalt en dat wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts