maandag 20 augustus 2018

Broodjeszaak de haan

Uw vakantie aan de kust? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor een ontbijt, lekkere lunch of gezellig dineren terwijl u geniet van de gezonde geur van de zee. Naast de kaart, elk weekend een vismenu te verkrijgen.


De zaak wordt al meer dan twee decennia uitgebaat door Geert Meuninck en zijn vrouw Nancy, zij leiden een team van personeelsleden. Bekijk zeker de website van onze culinaire eetwinkel te Blankenberge, waar u meer informatie vindt over onze dagschotels, promoties en belegde broodjes. Dranken Wij bieden een groot assortiment verrukkelijke koffies en authentieke theesoorten aan! Een gezellige plaats om na een wandeling aan zee te genieten van een knabbel en een babbel.


Reviews Moesten we 1sterren kunnen geven,deden we dat ook! See photo from visitors to Broodjeszaak Baguittino. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.


JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan is onze Drive-Thru de ideale oplossing. De drive-Thru is inmiddels al gevestigd op drie van onze snelweglocaties, namelijk Esso Het Veen aan de A5 Esso Willemsbos en Esso ’t loo aan de A28. Naast dagverse producten zijn dit de ingrediënten voor een smakelijke lunch.


Zeg geen croque monsieur tegen onze trammezzino en sorry maar spaghetti is een oneerbiedige term voor onze pasta lardo. We spelen graag, ook met onze gerechten. Eens iets anders dan de mainstream, proberen maar!


Voor uw gemak kunt u hieronder de menukaart downloaden. Bij “ De Broodjeshoeve” vindt U niet enkel dagverse broodjes, maar U kan ook bij ons terecht voor een warme snack, lekkere slaatjes, panini’s, diverse burgers én ook voor een heerlijke warme maaltijd. U kan uw bestelling ter plaatse nuttigen in onze sfeervolle lunchroom, of U kan ze afhalen. De koffie of thee kan ook vergezeld worden met huisgemaakt gebak, huisgemaakte scones met clotted cream en jam. Maandelijks zal er een koffie, thee en chocolademelk van de maand geserveerd worden.


Zoek je nog een leuk geschenkje voor de feestdagen? Welkom op de website van traiteur - delicatessen DE COQOTTE. Neem gerust een kijkje op onze verschillende pagina’s en ontdek wat wij u kunnen bieden.


Iedereen is van harte welkom zowel voor een drankje als voor een lekkere huisbereide maaltijd. Blader gerust eens door onze kaart en we weten zeker dat we voor elk wat wils hebben. Luxe belegde broodjes van de bakker.


En dat al vanaf euro! Daarnaast altijd broodje en snack topper van de maand! Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Vriendelijke bediening.


Eten bestellen bij Cafetaria- Broodjeszaak Heide. Halve haan schotel Met friet. De Haan Minerale Olien. Vind de beste adressen voor Broodjeszaak tot Knokke. Lieven en Nadia verwelkomen u graag in hun bistro, restaurant, tearoom.


Wim Bonte en Kristel De Grave. CROQANNE kan men in een zin beschrijven. Krokante broodjes met kwaliteitsbeleg en knapperige groentjes.


Broodjeszaak de haan

Onze broodjes kunnen meegenomen worden alsook ter plaatse geconsumeerd worden. Daarvoor hebben wij plaatsen binnen alsook buiten op het zongericht terras. Je voelt je hier altijd. Gelegen in het hartje van Torhout, vlakbij de Markt, ligt lunch- en tearoom Broodgenot. Je hoofdtaak is het maken van de broodjes, soms kan je ook opdienen en geld ontvangen.


Met ons eigen materiaal verzorgen wij uw evenement of familiefeest! In de slagerij ook een groot assortiment BBQ vlees en bereide gerechten. De ruimte werd opengebroken en fris witgeschilderd. Links en rechts staat nu een leuke designkast.


Broodjeszaak de haan

In de keuken pronkt een lavasteengrill en dat betekent meteen dat grillgerechten een prominente rol spelen op de beperkt gehouden kaart van l’Invité.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts