woensdag 29 augustus 2018

Dagje naar zee met kind

Dagje naar zee met kind

Er zijn tal van mu- zee -a. Gewapend met een zeekaart en een flinke portie moe versla je zeven zeemonsters in het NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum in Koksijde. Sincfala in Knokke-Heist, een interactief museum over de Zwinstreek heeft heel wat speelse hoekjes voor kinderen.


Met de kinderen naar zee in tips Kinderen zijn gek op de Kust. Ravotten op het stran ploeteren in de zee , stormen door de duinen … het is maar het topje van de (zand)berg. Laat je kinderen of kleinkinderen al spelend de Belgische kust ontdekken! Na een dagje kust met je kroost nog helemaal naar huis rijden? Maak het jezelf liever makkelijk en huur een appartementje aan zee.


Strandverblijf biedt binnenkort ook appartementen aan de Belgische kust aan. Dan heb je meteen een goed excuus om ’s avonds nog een filmpje mee te pikken in een bioscoop aan zee. Naar zee gaan met kinderen is een absolute topper. Vince kan urenlang spelen in het zan met zijn schepjes en zijn graafkranen. Door de kleinschaligheid is Wijk aan Zee een van de meest ideale stranden voor families.


In de zomer zijn er veel activiteiten voor kinderen zoals trampolines en luchtkussens. Ook voor volwassenen is het de ideale uitvalbasis om heerlijk tot rust te komen op een ligbedje of juist actief bezig te zijn met diverse watersportactiviteiten. Met Kinderen Elk kind komt graag naar de Kust. Lekker naar het stran de zon en de zee , dat kan ook in Nederland! Een dagje weg hoeft helemaal niet duur te zijn.


Voordelige tips op een rij! Misschien dat jullie tips hebben? Noord-Hollan Zuid-Holland is allemaal even ver weg dus geen voorkeur. Voor een kind is een dagje of een vakantie aan zee een fantastisch avontuur! In Zuid-Holland is het strand de meest populaire bestemming voor een dagje uit met de kinderen.


Dagje naar zee met kind

Op regenachtige dagen kunt u naar het Omniversum in Den Haag, Sealife in Scheveningen of naar het Space Expo in Noordwijk aan Zee. Leuke uitstapjes voor de kinderen , zoals een dierentuin, speeltuin of toch een museum? De kinderen vermaken zich opperbest. Duizenden uitjes voor kinderen voor een lekker dagje weg, ook voor de kleinsten, zoals kleuters! Als tip willen we nog meegeven dat je met de aanschaf van een online Kustpas heel wat korting op bezienswaardigheden en allerlei attracties kan bekomen.


Bij een dagje uit met je kind naar Batavialand mag een bezoek aan de tentoonstelling over de IJsselkogge niet ontbreken. De kids leren over de rivieren die steeds ondieper worden en proberen aan de riviertafel de rivieren bevaarbaar te houden voor het schip. Niets is leuker dan een dagje strand met het hele gezin.


Dagje naar zee met kind

Kom naar Zandvoort aan Zee voor de allerleukste uitjes met kinderen aan de kust. In Zandvoort aan Zee is altijd iets te doen. Op mooie dagen is het strand de perfecte plek om samen met de kinderen te genieten van de zomer op z’n best. Maar Zandvoort is veel meer dan alleen het strand.


Van sportieve dagjes uit tot een leerzaam uitje naar een museum. Winkelen in een grote sta met het hele gezin een dagje naar het strand of een bezoek aan een museum zijn leuke activiteiten om te ondernemen tijdens een nachtje weg met kinderen. In de hotels en bed and breakfasts vind je vaak genoeg informatie voor de leukste uitstapjes voor het hele gezin. Hallo, Zondag wil ik met mijn drie kinderen een dagje naar de zee. Iets nieuws ontdekken met vrienden of familie?


Ga samen een dagje weg. Schilderen, karten of een dag naar Londen. Niet alleen heel gezellig, je maakt ook nog van alles samen mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts